Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pikantná NEHODA na BMD: FOTO Modelke spadla podprsenka… Priamo na móle!

Pikantná nehoda na Bratislavských módnych dňoch. Zobraziť galériu (7)
Pikantná nehoda na Bratislavských módnych dňoch. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Stredajší večer patril móde. Na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave sa totiž konali už tradičné Bratislavské módne dni. No a po takmer 2 rokoch sa mohli konať už aj za prítomnosti divákov, ktorí sa rozhodne mali na čo pozerať. Stali sa napríklad svedkami pikantnej nehody priamo na móle. Modelke spadla podprsenka!

VIDEO: Takto to vyzeralo na Bratislavských módnych dňoch

Takto to vyzeralo na Bratislavských módnych dňoch! (Zdroj: Martin Bublavý)

Naposledy si fashion milovníci mali možnosť Bratislavské módne dni pozrieť osobne pred dvomi rokmi v decembri. Potom Slovensko odstavila pandémia koronavírusu. Uplynulú jar sa módny event vrátil, no vysielal sa len online. Niet preto divu, že si stredajšie podujatie nenechalo ujsť veľké množstvo divákov. 

Bratislavské módne dni sa po takmer dvoch rokoch konali na bratislavskom Hviezdoslavovom námestí, priamo pred historickou budovou Slovenského národného divadla. A okrem tvárí známych zo slovenského šoubiznisu prišli aj milovníci módy, ktorí si na podujatie zakúpili lístky.

Galéria: Bratislavské módne dni 2021:

Na móle predviedlo svoje kolekcie niekoľko známych módnych návrhárov. Niektorí okorenili šou tanečnou choreografiou, či speváckym vystúpením. Prehliadku Jasminy Alagič Vrbovskej a Jany Pištejovej napríklad spestrila spevom speváčka Tina. No prišlo aj na neplánované nehody. 

Jedna z modeliek na včerajšie predvádzanie zrejme tak skoro nezabudne. Priamo na móle sa jej totiž stalo niečo, po čom na seba bez pochýb upriamila pozornosť úplne každého. Stačilo totiž, aby na chvíľu dvihla ruky a... Ups, spod voľného topu sa jej zošuchla podprsenka! 

Modelke na móle spadla podprsenka.
Zobraziť galériu (7)
Modelke na móle spadla podprsenka.  (Zdroj: Ján Zemiar)

Pozrite si veľkú FOTOGALÉRIU z Bratislavských módnych dní. Nájdete ju vyššie!

Viac o téme: Bratislavské módne dni
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu