Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

HORÚCE FOTO Kollárovej najstaršej dcéry: Už je dospelá žena... NAHÁ V POSTELI!

Zverejnila FOTO z postele! Zobraziť galériu (4)
Zverejnila FOTO z postele! (Zdroj: Instagram B.K.)

BRATISLAVA - Predseda parlamentu Boris Kollár má k dnešnému dňu dovedna jedenásť detí. Tie mu porodilo desať mamičiek, prvou bola Stana Horňáková s ktorou má multiotecko dcéru Alexandru. Borisova najstaršia nedávno oslávila svoje 20-te narodeniny a... Fúú, tá už veru nie je žiadne "dievčatko"!

Saša je síce vzdelaná mladá dáma s veľkými ambíciami, ktorá sa nesnaží vyšplhať po otcovom chrbte, no zároveň občas rada zaprovokuje a nehanbí sa ukázať svoje krivky. A čerstvá dvadsiatnička najnovšie zverejnila naozaj poriadne horúci záber. 

Sexi blondínka sa už niekoľkokrát svojim fanúšikom na sociálnych sieťach ukázala v plavkách či v spodnej bielizni, začiatkom roka dokonca nafotila aj elegantné zábery, kde jej nahé telo zahaľoval len kabát. Tie však vznikli pod rukami profesionálneho fotografa a hoci bola Alexandra úplne holá, nepôsobila vyzývavo či provokatívne. 

HORÚCE FOTO Kollárovej najstaršej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Oveľa intímnejšie pôsobia fotky, ktoré aktuálne zverejnila na svojom profile na Instagrame. Saša na nich totiž pózuje v posteli a hoci jej telo zahaľuje perina, ponecháva priestor mužskej fantázii a čerešničkou na torte je jej zvodný výraz. 

Nuž, je načase uznať si, že Saša už dávno nie je malým dievčatom svojho známeho otca a definitívne sa z nej stala atraktívna dospelá žena. 

Viac o téme: Boris KollárAlexandra Horňáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu