Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vážne PROBLÉMY manželky (18) Bohuša Matuša: Varovný prst od lekárov… Má ZÁKAZ otehotnieť!

Mladá manželka Bohuša Matuša má neprijemné zdravotné problémy. Zobraziť galériu (5)
Mladá manželka Bohuša Matuša má neprijemné zdravotné problémy. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Vzťah Bohuša Matuša (47) a o 30 rokov mladšej partnerky Lucie (18) púta pozornosť už niekoľko rokov. Dvojici sa koncom minulého roka narodila dcéra Natálka a o polroka neskôr si čerství rodičia povedali svoje áno. Krátko po ich veľkom dni sa však nevesta začala pasovať s nepríjemnými zdravotnými problémami. Lekári dvíhajú varovný prst... Má prísny ZÁKAZ otehotnieť!

Čerstvá pani Matušová musela nedávno podstúpiť akútnu operáciu popôrodneho pruhu. Prišla doslova o 5 minút 12. „Pupočný pruh som vraj mala hneď po pôrode, len sa na to neprišlo. Zistila sa to vlastne až vo chvíli, keď to začalo veľmi bolieť. Lekári mi hovorili, že som to zachytila v pravú chvíľu. Keby som prišla neskôr, mohol to byť veľký problém,“ priznala pre eXtra.cz. 

Galéria: Bohuš Matuš a jeho Lucinka

Mladá rodinka tak hneď prešla veľkou skúškou. Mamička skončila na niekoľko dní v nemocnici a o bábätko sa nemohol starať ani otec - pracovne musel byť odcestovaný. Natálka bola preto u babičky. „V nemocnici sa to dalo zniesť. Prvý deň po operácii to bolo hrozné, druhý tiež, ale potom už to bolo v pohode. Hlavne mi chýbala Natálka. Veľmi ma mrzí, že ju teraz nemôžem brať do náručia, ale inak ma už nebolí vôbec nič,“ priznala Lucia. 

Tá by vraj pokojne privítala ďalšieho potomka. Lekári však dvíhajú varovný prst a mladej mamičke dali prísny zákaz. „Ďalšie tehotenstvo teraz nehrozí. Lucinka musí teraz dlho čakať, než sa jej všetko po operácii zahojí. Doktori jej hovorili, že teraz asi rok nesmie byť vôbec tehotná. Bol by to veľký problém,“ povedal pre eXtra.cz Bohuš Matuš.

Bohuš Matuš a jeho Lucinka na ďalšie dieťa musia nateraz zabudnúť.
Zobraziť galériu (5)
Bohuš Matuš a jeho Lucinka na ďalšie dieťa musia nateraz zabudnúť.  (Zdroj: Instagram B.L.L.)

Viac o téme: Bohuš Matuš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu