Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

50-ročná Jojkárka zhodila šaty: Vážení, táto SEXICA má dvoch dospelých synov!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV JOJ)

ŠPANIELSKO - Môže si to dovoliť! Katarína Jesenská je Slovákom dobre známa ako moderátorka jojkárskej relácie Na chalupe. Pri pohľade na atraktívnu blondínku je priam neuveriteľné, že už patrí medzi päťdesiatničky a je mamou dvoch dospelých synov. Aktuálne sa na Instagrame pochválila momentkou v plavkách a veru... Má sa čím pochváliť!

Katarína Jesenská síce vyštudovala herectvo na VŠMU, avšak javisko a kameru krátko po štátniciach vymenila za úlohu mamičky. Ako 23-ročná priviedla na svet syna Jakuba. Neskôr sa venovala módnemu biznisu a istý čas strávila ako moderátorka v Markíze. Keď sa jej narodil syn Samuel, bola opäť mamičkou na plný úväzok. 

Katarína Jesenská má dnes dvoch dospelých synov.
Zobraziť galériu (4)
Katarína Jesenská má dnes dvoch dospelých synov.  (Zdroj: Instagram)

V posledných rokoch je atraktívna blondínka spätá s konkurenčnou Jojkou, kde má vlastnú reláciu s názvom Na chalupe. Spoločne s kameramanom navštevuje víkendové sídla slávnych aj neznámych Slovákov a s divákmi sa delí o rôzne tipy a vychytávky. 

Aktuálne si blondínka užíva zaslúžený oddych. Jej cieľom je čarovný španielsky ostrov Formentera, odkiaľ svojím priaznivcom poslala pozdrav v podobe fotky v plavkách. „Kapitánka zo mňa nebude, ale prežiť deň na plachetnici bol opäť zážitok,” napísala k záberu Jesenská, ktorá by určite v prestížnom plavkovom magazíne Sports Illustrated neodmietli. 

Viac o téme: Katarína Jesenská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu