Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa Slovenka na TESTOCH v Španielsku: Šialené sumy... Odpadla som!

Neverila vlastným očiam)! Zobraziť galériu (4)
Neverila vlastným očiam)! (Zdroj: Instagram K.K.)

ŠPANIELSKO - Krásna Kristína Kormúthová si aktuálne užíva slniečko v cestovateľmi obľúbenom Španielsku. Temperamentná tmavovláska relaxuje pri mori, vychutnáva si dobré jedlo a zlákalo ju to aj na golfové ihrisko, keďže tento šport je jej veľkou vášňou. Tu však jej dovolenka nekončí...

Kristína má v pláne pokračovať v cestovaní ďalej. To, do akej krajiny sa po odlete zo Španielska plánuje vydať síce neprezradila, no "pochválila" sa skúsenosťou z testovania, ktoré musela pred odletom absolvovať.

Kristína Kormúthová o dokonalom mužovi.

Za testy v Španielsku vysolila toľko, že bežného Slováka, nebodaj s početnou rodinou, by zrejme na mieste rovno trafil šľak. „Tým, že cestujem o dva dni do ďalšej krajiny, musela som si urobiť test a... Zaplatiť za antigén 99€ a za PCR 189€ fakt nie je málo...Odpadla som. Normálne mi je cez smiech do plaču," informovala šokovaná Kormúthová na svojom Instagrame.

Kristína Kormúthová musela za testovanie vysoliť poriadne mastnú sumu...
Zobraziť galériu (4)
Kristína Kormúthová musela za testovanie vysoliť poriadne mastnú sumu...  (Zdroj: Instagram K.K.)

Ak by negatívne výsledky z takéhoto PCR potrebovala len bežná rodinka s jedným či dvomi deťmi, ktoré sa musia testovať, zaplatili by 567 alebo 756€. A to už je cena, za ktorú si viete vyplatiť slušnú časť celej dovolenky. „Dúfam, že aspoň tento šalát vjde pod 100€," dodala ironicky Kormúthová, keď potom išla dopriať zdravý obed.

Viac o téme: Kristína Kormúthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu