Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Škandalózna markizáčka má nového chlapa: Horúce FOTO v sexi bielizni... Ej, kde máš tú ruku?!

Horúce FOTO v sexi bielizni... Ej, kde máš tú ruku?! Zobraziť galériu (7)
Horúce FOTO v sexi bielizni... Ej, kde máš tú ruku?!

BRATISLAVA - Zviditeľnila sa vďaka druhej sérii markizáckej Farmy, kde nebola takmer nikomu pochuti a označovali ju za intrigánku a klamárku. Reč je o kedysi kontroverznej Monike Haklovej, ktorá mala aj po skončení šou nálepku škandalistky – na spoločenské akcie chodila vyzývavo oblečená, nechýbali ani nehody v podobe odhalenej bradavky či nohavičiek. Už nejaký ten rôčik však blondínka "seká dobrotu", namiesto bielizne ukazuje dokonalé telo a najnovšie aj... Aha, akého si nabalila fešáka!

Monika Haklová tvorila dlhé roky pár s Martinom Kollárom, dvojica bola dokonca aj zasnúbená. Ich vzťah však bol pomerne turbulentný, no a napokon išli od seba už definitívne. Plavovláska si užívala single život, venovala sa svojim trom ratolestiam a okrem toho na sebe začala poriadne makať.

Haklová boxuje

Bývalá farmárka bola síce vždy štíhla a inklinovala k športu, neskôr sa mu ale začala venovať profesionálne. Momentálne pôsobí ako trénerka a pýši sa dokonale vymakanou postavičkou, ktorú by jej mohli závidieť aj o polovicu mladšie "žubrienky". 

Škandalózna markizáčka má nového
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook M.H.)

Perfektnou figúrou sa rada pochváli aj na sociálnej sieti, kde často zverejňuje zábery zo svojho súkromia. No a v poslednom období pridala aj niekoľko fotiek so sympatickým mužom, pričom je nad slnko jasné, že s ním tvorí pár. 

„Áno, milujem ho! Moja jediná láska," napísala Haklová k sérii odvážnych snímok s istým Romanom, kde obaja pózujú polonahí. A kým jej vyvolený má na sebe oblečené len nohavice, Monika sa vyzliekla do sexi bielej spodnej bielizne.

Je úplne zjavné, že medzi týmito dvomi zaľúbencami to klape ako hodinky a ich vzájomná chémia z fotiek doslova srší. No a aby toho nebolo málo... Aha, kam jej partnerovi skĺzla "nespratná" ruka šmátralka! 

Škandalózna markizáčka má nového
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook M.H.)

Škandalózna markizáčka má nového
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook M.H.)

Viac o téme: FarmaMonika Haklová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu