Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pamätáte si fešáka, ktorý vyhral Farmu 3? Prešlo deväť rokov a... FOTO Stal sa z neho otec!

Mário Drobný Zobraziť galériu (6)
Mário Drobný (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Uplynulo už neuveriteľných 9 rokov, odkedy trelevízia Markíza vysielala ešte len tretiu sériu reality šou Farma. Tú vtedy vyhral fešák Mário Drobný - skromný a pracovitý rodák zo Zavaru , ktorý mal v čase svojho triumfu len 22 rokov. A teraz...

Po víťazstve na Farme sa po Máriovi akoby zľahla zem. O vypracovanom fešákovi, za ktorým sa mohli ísť diváčky pozabíjať, sa vedelo iba toľko, že okolo roku 2014 randil s modelkou Nikol Benedikovičovou, ktorá sa v roku 2017 stala finalistkou Miss Universe. Vtedy už však s Drobným pár netvorili. 

Z Mária neboli hotové len súťažiace na Farme, oči z neho nemohli spustiť ani diváčky.
Zobraziť galériu (6)
Z Mária neboli hotové len súťažiace na Farme, oči z neho nemohli spustiť ani diváčky.  (Zdroj: TV Markíza)

Napriek tomu, že Mário mal slušne našliapnutú modelingovú kariéru, počas rokov sa akosi stiahol do úzadia a zostalo o ňom ticho. Ani na sociálnych sieťach nie je aktívny tak, ako to v posledných sériách robia iní súťažiaci z Farmy, ktorí šou berú ako možnosť sa zviditeľniť. 

Mário v minulosti randil s Nikol Benedikovičovou
Zobraziť galériu (6)
Mário v minulosti randil s Nikol Benedikovičovou  (Zdroj: archív M.D.)

Na jeho profile na Facebooku je pre verejnosť odkrytých len zopár príspevkov, no pred mesiacom tam pribudol jeden, ktorý ukazuje to najdôležitejšie, čo sa momentálne v jeho živote deje. Zo sympatického bývalého Farmára sa totiž pred mesiacom stal pyšný otecko 

Máriovi sa 22. júna krátko pred polnocou narodila dcérka, ktorá dostala krásne meno Ellie. Mamičkou je Drobného partnerka - krásna brunetka Lucia, ktorá na Facebooku zverejnila aj nežné spoločné zábery, ktoré nafotili ešte v čase, keď mala bruško. Aha ako im to spolu pristane! 

Viac o téme: FarmaMária Drobný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu