Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenskú sexicu paparazzovala vlastná mama: V bikinách vyzerá ako BOHYŇA, ale... Ježíííš, Eva!

Eva Cifrová Zobraziť galériu (11)
Eva Cifrová (Zdroj: Instagram EC)

HURGADA - Sexi krivky nemá len tak zadarmo! Modelka a jedna z najznámejších slovenských playmate - Eva Cifrová si aktuálne užíva chvíle oddychu na dovolenke v Egypte. Spoločnosť jej tam robí jej mamina, ktorá by sa pokojne uchytila ako bulvárny fotograf. Veď pozrite, pri čom svoju známu dcéru načapala.

Aj keď sa Eva Cifrová momentálne najviac venuje svojmu obuvníckemu biznisu, pod šatami stále skrýva telo, ktoré je hodné obdivu. Niekdajšia modelka začala nedávno navrhovať vlastnú dámsku obuv a vytvorila už aj kolekciu zameranú na detských zákaznikov. Profesiu modelky však v sebe nazaprie a na sociálnych sieťach sa pravidelne pýši vydarenými zábermi. Na radosť mnohých pánov, nechýbajú ani fotky v bikinách, či také, kde je sexica viac odhalená. 

V týchto dňoch si Eva dopriala oddych. Spoločne s maminou sa vybrali na dovolenku do Egypta. Nezabúda však ani na svojich priaznivcov a na Instagrame je ďalej aktívna. S followermi sa dokonca podelila aj o celkom vtipnú informáciu. „Mama - utajený agent. Stále si robí srandu, čo všetko naraz robím. A večer mi so smiechom ukazuje fotky a videá, ako ma načapala,” prezradila Cifrová, ktorá zverejnila aj niektoré z maminých "úlovkov". 

Za zmienku stoja napríklad zábery, na ktorých si Eva upravuje vlasy a zároveň pocitvo robí drepy. Nuž, mať sexi telo nie je len tak...

Eva Cifrová popri úprave vlasov zvláda aj drepy.
Zobraziť galériu (11)
Eva Cifrová popri úprave vlasov zvláda aj drepy.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Eva Cifrová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu