Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Radikálny krok nových majiteľov vily Mojsejovcov: Nore zrušili trvalý pobyt… Teraz je z nej BEZDOMOVEC!

Nora Kabrheľová prišla o trvalý pobyt. Zobraziť galériu (5)
Nora Kabrheľová prišla o trvalý pobyt. (Zdroj: Miroslav Vacula)

KOŠICE - Je definitívny koniec! Pred dlhými 16 rokmi Slováci spoznali Noru Mojsejovú (62) ako bohatú ženu, ktorá žije v luxusnej vile na Pereši. Nikomu by však v tom období ani len nenapadlo, že o pár rokov bude všetko úplne inak. Mojsejovci sa rozviedli, prestali sa ukazovať v médiách a najnovšie... Noví majitelia vily spravili z Nory bezdomovkyňu!

Televízia Markíza aktuálne reprízuje reality šou, vďaka ktorej sa z manželov Mojsejovcov stali mediálne hviezdy. Vtedy sa písal rok 2005 a Nora s Braňom sa pred celým Slovenskom pýšili svojím bohatstvom. No uplynulo 16 rokov a ich život sa zmenil doslova od základov. 

Galéria: Nora Mojsejová

Zásadným rozdielom je fakt, že už viac nie sú manželmi, z televíznych obrazoviek sa utiahli do úzadia a už dávno sa neoháňajú ani svojim bohatstvom. Navyše Braňo má už niekoľko rokov novú priateľku a Nora sa vydala za bývalého účastníka markizáckej šou Františka Versačeho Kabrheľa. 

Minulosťou je už aj legendárna vila, v ktorej sa projekt natáčal. Dnes ju vlastní rodina hráča NHL Erika Černáka... A noví majitelia sa rozhodli pre radikálne čistky. Ako informuje pluska.sk, zašli na úrad a Kabrheľovej zrušili trvalý pobyt. Potvrdzuje to aj oznam na stránke košickej mestskej časti Pereš.

Nora Mojsejová dnes nosí priezvisko Kabrheľová. V roku 2017 sa totiž vydala za Františka Kabrheľa, známeho pod prezývkou Versače. Dnes je dvojica už rozvedená.
Zobraziť galériu (5)
Nora Mojsejová dnes nosí priezvisko Kabrheľová. V roku 2017 sa totiž vydala za Františka Kabrheľa, známeho pod prezývkou Versače. Dnes je dvojica už rozvedená.

„Oznámenie o zrušení trvalého pobytu. Ohlasovňa pobytu v Mestskej časti Košice - Pereš na návrh vlastníka budovy zrušila dňom 20.07.2021 trvalý pobyt občanovi: Eleonóra Kabrheľová,“ píše sa v oznámení s tým, že miestom jej nového trvalého pobytu je obec Mestská časť Košice - Pereš.

Nora tak do chvíle, kým si na príslušných úradoch nenahlási novú adresu, bude vedená ako bezdomovkyňa a pošta jej bude chodiť na miestny úrad Košice - Pereš. 

Radikálny krok nových majiteľov
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: mcperes.sk)

Viac o téme: MojsejovciNora Kabrheľová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu