Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nádherná nevesta! Kavaschová sa vydala a onedlho… Bude aj druhá svadba!

Bude aj druhá svadba! Zobraziť galériu (6)
Bude aj druhá svadba! (Zdroj: Instagram D.K.)

BRATISLAVA - A bola svadba! Herečka Dominika Kavaschová (32) aktuálne patrí medzi najpopulárnejšie televízne tváre. A to aj napriek tomu, že sa pred časom z obrazoviek stiahla, keďže sa aktuálne naplno venuje materským povinnostiam. Hviezda seriálu Oteckovia a jej partner Daniel Fischer sa pred takmer tromi mesiacmi stali rodičmi rozkošnej dcérky, ktorá dostala meno Maia. No a teraz...

Čo sa týka súkromia, Dominika rozhodne nepatí k osobnostiam, ktoré by boli na slovo skúpe, no maličkú princeznú si starostlivo chráni a to ako vyzerá, doteraz nezverejnila. Mimo toho však nemá problém podeliť sa o rôzne pikošky zo svojho života, no a práve vďaka Instagramu sa jej sledovatelia dozvedeli, že so snúbencom Danielom budú už onedlho svoji. 

Dominika Kavaschová o kočíkovaní v Bratislave (Zdroj: Instagram DK)

Svadba sa však má konať až v auguste, no a práve preto mnohých zmiatlo, keď sa na Kavaschovej profile objavili fotografie zo svadobnej veselice. Tento deň ale nepatril Dominike. Do manželstva vstúpila jej sestra Janka. A herečka všetko starostlivo zdokumentovala. Na Instagrame potom zverejnla aj dojímavý príspevok s vrúcnymi slovami, ktoré venovala práve čerstvo vydatej Janke, ktorá "prišla" o priezvisko Kavaschová.

Dominika s rodinkou na svadbe svojej sestry Janky
Zobraziť galériu (6)
Dominika s rodinkou na svadbe svojej sestry Janky  (Zdroj: Instagram D.K.)

V sesterskom odkaze však nechýbal ani kus herečkinho povestného humoru. „Keď sme boli deti a mladice, vždy sme si predstavovali, ako svoje svadby spoločne pretancujem. Človek mieni, Pán Boh krásne mení. Tvoju svadbu som prekojila v izbe a verím, že ty tú moju prekojíš tiež," napísala kučeravá brunetka, ktorá vraj zábavu na veselici vnímala akurát tak cez otvorené okno. 

Dominikina sestra bola prekrásnou nevestou
Zobraziť galériu (6)
Dominikina sestra bola prekrásnou nevestou  (Zdroj: Instagram D.K.)

„Som šťastná, že váš deň bol dokonalý a teším sa, keď si to kuknem na videu. Nech mám aspoň predstavu, čo všetko sa tam dialo. Odlíčená v mikči som vybehla zatancovať si s tebou aspoň redový, lebo to by som si neodpustila, no a utekala som potom znova naspäť k malej," opísala úprimne Dominika. Nuž, mamičky sa skrátka musia prispôsobiť svojim ratolestiam a snáď si aspoň svoju vlastnú svadbu, ktorá sa má konať už onedlho, užije o čosi viac...

Viac o téme: SvadbaSestraDominika Kavaschová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu