Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Fotenie slovenskej herečky sa zvrtlo na “drámu”: Počas pózovania SKOLABOVALA!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Archív )

BRATISLAVA - Tak toto fotenie bolo doslova horúce! Kristína Mečko je verejnosti známa najmä zo slovenských seriálov, či ako speváčka tria Lady Colors, no vďaka svojmu pôvabnému vzhľadu je často vyhľadávaná aj ako modelka. Inak to nebolo ani nedávno, keď ju pred objektív povolal fotograf Juraj Dobiš. To však ani jeden z nich netušil, ako sa to počas pózovania zvrtne...

Juraj je mladý talentovaný fotograf, ktorý žne úspechy aj v rôznych zahraničných súťažiach, no a práve preto si tváre svojich fotení vyberá naozaj starostlivo. Naposledy oslovil práve krásnu Kristínu, ktorá sa nedávno pod rukami vizážistu Thomasa Tomšíka premenila na slovenskú Kim Kardashian. Lenže spolupráca tohto mladého "dream teamu" ani zďaleka neprebiehala tak, ako si ju naplánovali. 

Fotenie slovenskej herečky sa zvrtlo na “drámu”: Počas pózovania SKOLABOVALA! (Zdroj: Archív )

Pôvabnú herečku totiž z ničoho nič pochytila slabosť a zrazu odpadla. K celej situácii sa vyjadrila na svojom Instagrame, keď zverejnila jeden z výsledných záberov. „Som vďačná, aj keď bol tento deň fotenia náročný a môj tlak to v kombinácii s vysokými teplotami nezvládol a trošku som skolabovala, nakoniec sme to zvládli,” uviedla talentovaná tmavovláska. Keď sme ju oslovili, povedala nám o celej situácii niečo viac. 

Kristína Mečko počas fotenia skolabovala
Zobraziť galériu (5)
Kristína Mečko počas fotenia skolabovala  (Zdroj: Juraj Dobiš )

Problémy s tlakom vraj má už dlhodobo. „Každý, kto má dlho pozná, vie, že mám žalostne nízky tlak. Keď mi ho merajú u lekára, vždy sa pýta, či mi je dobre. A ja vždy odpoviem, že áno. Ale tentokrát som to podcenila, veľa pracovných aktivít v jeden deň, veľké horúčavy a moj nízky tlak spôsobili kolaps,” vysvetlila pre Topky.sk s tým, že počas fotenia akosi zabudli na klimatizáciu a ružovo na tom nebola ani s pitným režimom.

„Išla som k zemi, našťastie moji pohotoví kamoši má hneď vzkriesili. Otriasla som sa, trošku som si oddýchla a išli sme ďalej.  Aj keď Tomi potom musel opravovať mokrý make-up, ale všetko dobre dopadlo,” prezradila nám Kika, ktorá vraj odmietla predčasné ukončenie fotenia. 

„Chceli sme jej dokonca volať aj záchranku, no našťastie nebolo treba. Kristínka je úplná profesionálka, chcela pokračovať ďalej, zvládla to perfektne a na výsledku sa to nijako neodrazilo,” dodal pre Topky fotograf Juraj Dobiš. 

Viac o téme: Kristína Mečko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu