Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

SUPERpodnikateľka Plačková: Tržby MILIÓN EUR… Počas pandémie jej vzrástli o 610%!

Pre Zuzanu Plačkovú bol minulý rok mega úspešný. Zobraziť galériu (7)
Pre Zuzanu Plačkovú bol minulý rok mega úspešný. (Zdroj: Instagram Z.P.)

BRATISLAVA - Podnikateľka, influencerka a bývalá účastníčka reality šou Hotel Paradise Zuzana Plačková (30) sa na sociálnych sieťach pýši svojím prepychovým spôsobom života. Luxus dopraje nielen sebe, ale aj svojmu manželovi a priateľom. A rozhodne to nie je len veľká instagramová bublina. Zatiaľ čo iní podnikatelia počas pandémie bankrotovali, jej firma mala extrémne úspešný rok. Dosiahla miliónové tržby - vzrástli jej o astronomických 610 %!

Zuzanu Plačkovú verejnosť spoznala v roku 2012 ako kontroverznú účastníčku jojkárskej reality šou Hotel Paradise. Následne viacerými úspešnými či menej úspešnými krokmi sa udržiavala v povedomí, až zo svojho mena vybudovala silnú značku. Tá medzi Slovákmi aktuálne kraľuje na sociálnych sieťach. 

Galéria: Zuzana Plačková

Po rokoch propagovania najrôznejších klientov na svojom profile sa však tmavovláska rozhodla, že svoj vplyv využije vo svoj prospech a začala propagovať vlastné produkty. Dnes jej firma ponúka kolagény, oblečenie, kozmetiku, diétnu stravu či populárne CBD. No a zdá sa, že medzi Slovákmi žne obrovské úspechy. 

Podľa účtovnej závierky z minulého roka totiž jej firma QUEEN ZP, s r. o. vykazovala zisk 532 502 eur, pričom tržby v porovnaní s predchádzajúcim rokom vyleteli o astronomických 610%. Plačkovej spoločnosť tak v čase, keď iní bankrotovali, dosiahla celkové výnosy vo výške neuveriteľných 1 021 069 eur. 

Celkové výnosy firmy Zuzany Plačkovej v roku 2020 v porovnaní z predchádzajúcim rokom vzrástli o astronomických 610% a dosiahli výšku viac ako milión eur.
Zobraziť galériu (7)
Celkové výnosy firmy Zuzany Plačkovej v roku 2020 v porovnaní z predchádzajúcim rokom vzrástli o astronomických 610% a dosiahli výšku viac ako milión eur.  (Zdroj: finstat.sk)

A po odpočítaní nákladov odviedla štátu aj peknú daň z príjmu. Tá zo zisku 532 502 eur predstavovala 158 415 eur. Je teda jasné, že luxusný spôsob života, akým sa chváli na sociálnych sieťach, nie je len nafúknutá bublina, ale z bývalej účastníčky reality šou je naozaj úspešná podnikateľka. 

Zuzana Plačková zo zisku 532 502 eur odviedla štátu daň z príjmu 158 415 eur.
Zobraziť galériu (7)
Zuzana Plačková zo zisku 532 502 eur odviedla štátu daň z príjmu 158 415 eur.  (Zdroj: finstat.sk)

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu