Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Drobová (47) extrémne trpí: Za blbosť sa platí!

Gabriela Drobová Zobraziť galériu (3)
Gabriela Drobová (Zdroj: Instagram GD)

BRATISLAVA - Každý z nás má už za sebou zážitok, pri ktorom musel sebakriticky uznať, že za vlastnú hlúposť sa platí. Najnovšie má opäť raz túto skúsenosť aj riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová (47), ktorá nemôže uveriť, že vo svojom veku takto dopadla.

Posledných pár dní sa teploty šplhajú poriadne vysoko a mnohí si užívajú letný relax. Tí šťastnejší bez následkov a iní... Nuž. 

Drobová (47) extrémne trpí:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram GD)

Galéria: Gabika Drobová

Asi každému sa už niekedy stalo, že silu slnečných lúčov podcenil. „Ja fakt nemôžem uveriť tomu, že ešte aj v mojom veku spravím takú blbosť, že sa spálim, ale ľudia tak, že som trpela celú noc. Nevedela som ležať na žiadnej strane, pretože to pichalo,” priznala blondínka na sieti Instagram. 

Zároveň vyzvala svojich fanúšikov, aby jej poradili, ako sa s následkami spálenia čo najskôr vysporiadať. O tom, že situácia je naozaj vážna, svedčí aj fakt, že Drobová musela proste odriecť aj naplánované záväzky. „Vyzerá to tak, že dnes musím zrušiť všetky plány. Mala som ísť do Prahy, už o 8 ráno som mala byť vo vlaku, no proste nedalo sa,” prezradila dnes ráno. 

Drobová (47) extrémne trpí:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram GD)

Viac o téme: Gabriela Drobová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu