Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Veľké zmeny v Teleráne: Stabilné moderátorské dvojice skončili!

Teleráno Zobraziť galériu (3)
Teleráno (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Nie je žiadnym tajomstvom, že z Telerána odchádza dvojica v zložení Adriana Poláková a Daro Richter. Lenže televízia Markíza najnovšie ohlásila ďalšie zmeny týkajúce sa stabilných moderátorských dvojíc.

Diváci markizáckeho Telerána sú zvyknutí na svoje obľúbené moderátorské dvojice. Ráno sa im prihovárajú Adriana Poláková s Darom Richterom, Lenka Šóošová s Romanom Juraškom a Kveta Horváthová s Tomášom Juríčkom. 

Po dlhých 14 rokoch však prvý spomínaný moderátorský tím končí. A tak televízia Markíza vytvorila novú dvojicu zo Zuzany Čimovej a Matúša Krnčoka. 

Zuzana Čimová a Matúš
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Ako však najnovšie vyšlo najavo, kompetentní sa navyše rozhodli rozbiť zabehaný systém stabilných dvojíc. Už v minulosti v prípade choroby či dovolenky vytvárali moderátori netradičné zoskupenia, no teraz by malo ísť o nový model vysielania. 

„Najmä pri formátoch, akým je Teleráno, bude dochádzať k spájaniu moderátorov do netradičných dvojíc. Dokonca je to príležitosť na skúšanie nových televíznych talentov,” vyhlásil riaditeľ PR a marketingu Markízy Michal Borec pre Eurotelevíziu.

Vyzerá to teda tak, že diváci sa budú stretávať nielen s nezvykle spárovanými moderátormi, ale aj s úplne novými tvárami. Markíza sa evidentne snaží jednak omladiť svoje osadenstvo a jednak pri zabehaných moderátoroch staviť na dynamické zmeny v ich zoskupovaní. 

Najstabilnejšou dvojicou v Teleráne sú Roman Juraško a Lenka Šóošová.
Zobraziť galériu (3)
Najstabilnejšou dvojicou v Teleráne sú Roman Juraško a Lenka Šóošová.  (Zdroj: Instagram LŠ)

Viac o téme: Teleráno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu