Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

PREDČASNÝ PÔROD 6 rokov po smrti manžela: Bývalá moderátorka je dvojnásobnou mamou!

Lucia Forman Habancová porodila dcérku Nelu. Zobraziť galériu (10)
Lucia Forman Habancová porodila dcérku Nelu. (Zdroj: Instagram L.F.H.)

BRATISLAVA - Len koncom apríla sa na verejnosť dostala informácia, že exmoderátorka Lucia Forman Habancová (38) je opäť tehotná. 6 rokov po smrti milovaného manžela Dávida (†33) je opäť šťastná po boku nového priateľa Ľubora. No a už je z nich aj rodinka. Plavovláska porodila zdravú dcérku, ale... Na svet prišla predčasne!

Lucia Forman Habancová sa do povedomia verejnosti dostala ako rosnička verejnoprávnej televízie, neskôr pôsobila v TA3. Už niekoľko rokov je hovorkyňou Bratislavského samosprávneho kraja. PV roku 2015 sa však o plavovláske písalo najmä v súvislosti s ťažkou chorobou jej milovaného manžela. 

Galéria: Lucia Forman Habancová

Len 33-ročný Dávid Forman bojoval so zákernou rakovinou hrubého čreva. V jeden deň sme s Luciou riešili finančnú zbierku, ktorú mu ľudia založili kvôli drahej liečbe v Nemecku, a už na druhý deň nás zasiahla správa o jeho smrti.


Bývalá moderátorka šesť rokov po smrti manžela: Tehotná s novým priateľom... Aha, ako sa zaobľuje!


Približne po 4 rokoch moderátorka našla oporu vo svojom kolegovi, ktorý sa neskôr stal jej priateľom. V máji dvojica oslávila druhé výročie a... Už sa z nich stala aj kompletná rodina. K dcérke Lare, ktorú ma Lucia z prvého vzťahu, pribudla ďalšie dievčatko, ktorej rodičia dali meno Nela. 

„Síce mal byť iný darček k narodeninám, ale tento zdravý, luxusný, malý batôžtek je bezkonkurenčný a NAJ,“ napísala k fotkám z pôrodnice Lucia. Dcérka sa síce na svet vypýtala predčasne, no našťastie všetko prebehlo v poriadku. „Vitaj Nela Kyselá (13. 6. 2021), o niečo skôr, ale veľmi sa z teba tešíme a sme na teba hrdí,“ dodala šťastná mamička. Gratulujeme!

 

Viac o téme: Lucia Forman Habancová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu