Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Aká matka, taká Katka: Rozborilova svokra je kočka aj po 80-ke!

Vilo Rozboril a jeho manželka Sandra Zobraziť galériu (3)
Vilo Rozboril a jeho manželka Sandra (Zdroj: Facebook V.Ř.)

BRATISLAVA - Vilo Rozboril už o pár dní oslávi 4. výročie svadby so svojou manželkou Sandrou. A krátko nato bude mať jeho svokra Eva 81. narodeniny. Ale pozrite na tú kočku - na svoj vek vôbec nevyzerá!

Vilo Rozboril sa s lekárkou Alexandrou Novotnou oženil v netradičný deň, a to v pondelok. 26. júna oslávia štvrté výročie svojej svadby a hneď v úvode júla budú mať ďalší dôvod na oslavu. Moderátorova svokra Eva bude mať totiž 81. narodeniny. 

Aká matka, taká Katka:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook V.Ř.)

Galéria: Vilo Rozboril s manželkou Alexandrou

Rozboril sa už niekoľkokrát vyjadril, že má veľmi dobrú svokru a tradičné vtipy o svokrách na ňu absolútne neplatia. Navyše pani Eva vyzerá neskutočne dobre a je jasné, že svojej dcére odovzdala veľmi dobré gény. 

Práve Sandra sa najnovšie pochválila spoločnou fotografiou, keď si s mamou dopriali zmrzlinu. „Dnes som si užila krásny deň so svojou maminou,” informovala včera na svojom profile na sieti Facebook. „Aká matka, taká Katka.. obe krásne dámy,” komentoval záber jeden z fanúšikov. Len sa pozrite na tú fotku – verili by ste, že moderátorova svokra bude mať o pár dní 81 rokov? 

Aká matka, taká Katka:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook SR)

Viac o téme: Vilo Rozboril
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu