Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slovenský herec sa VYZLIEKOL: Jeho kolegyne sa išli zblázniť... Odpadávali!

Pavol Plevčík Zobraziť galériu (10)
Pavol Plevčík (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Pastva pre ženské oči! Pavol Plevčík (37) je nielen talentovaným hercom, ale jeho pekný zovňajšok rozhodne zaujme mnohé ženy. Treba tiež dodať, že sympatický umelec skrýva pod oblečením priam výstavné telo. Nedávno sa o tom mohli na vlastné oči predstaviť viaceré jeho kolegyne. Tie sa pri pohľade na svalnaté krivky tohto fešáka nedokázali ovládať.

Dnešnú epizódu markizáckeho seriálu Susedia by si určite mala pozrieť každá žena, ktorá sa rada pokochá pohľadom na vyšportované mužské telo. Pavol Plevčík, ktorý v sitkome stvárňuje svojského bezdomovca Jožka, totiž pred kamerami zhodil oblečenie. 

VIDEO: Pavol Plevčík predviedol ženskému osadenstvu seriálu Susedia horúci striptíz. 

Pavol Plevčík sa v seriáli Susedia pochválil svojím vypracovným telom. (Zdroj: TV Markíza)

Za zmienku stojí, že Plevčíkove herecké kolegyne sa správali ako utrhnuté z reťaze. Ujúkali, výskali a pohľad na rozvášnené pózy Viki Rákovej, či na to, ako 71-ročná Eva Matejková strká fešákovi peniaze za lem nohavíc, určite pobaví. 

Pavol Plevčík
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: TV Markíza)

Pavol Plevčík
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: TV Markíza)

Pri pohľade na hercovo svalnaté telo je hádam každému jasné, že ho nemá len tak zadarmo. Pavol sa k nemu dopracoval vďaka úprave stravy a pravidelnému cvičeniu. Na otázku Dara Richtera v Teleráne, ako herec reaguje na takúto ponuku, odpovedal slovami: „Okamžite vyradí sacharidy aj víkendové pivečko s kamarátmi, musí behať, cvičiť a podobné veci,” uviedol s pobavením Plevčík. 

Pre topky.sk prezradil ešte trochu viac. „Venujem sa pravidelne cvičeniu vo fitness centre a z divadla už mám s podobnými scénami skúsenosť, takže som sa nijako zvlášť nemusel pripravovať,” uviedol herec. No predsa len riešil jeden malý problém. „Keďže obraz so striptízom sa točil v zimnom období počas pandémie boli zavreté všetky soláriá, priateľka ma celého natrela samoopaľovacím krémom večer predtým,” prezradil nám.  

Na otázku, ako mu padnú obdivné pohľady okolia, zareagoval s pobavením. „Obdivné pohľady lichotia každému, aj keď – buď som slepý, alebo žiadne nie sú,” vyhlásil Plevčík. Nuž, podľa nás ale jeho stretnutia s trénerom Martinom Bobekom prinášajú želaný efekt. Čo poviete?!

Galéria: Vyšportované telo Paľa Plevčíka je rozhodne hodné obdivu.

Pavol Plevčík so svojím trénerom Martinom Bobekom.
Zobraziť galériu (10)
Pavol Plevčík so svojím trénerom Martinom Bobekom.  (Zdroj: archív P.P.)

Pavol Plevčík svojím svalnatým telom ohúri nielen kolegyne.
Zobraziť galériu (10)
Pavol Plevčík svojím svalnatým telom ohúri nielen kolegyne.  (Zdroj: TV Markíza)

Pavol Plevčík sa má čím pochváliť.
Zobraziť galériu (10)
Pavol Plevčík sa má čím pochváliť.  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: SusediaPavol Plevčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu