Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

DETAILY poslednej rozlúčky s Popelkou (†68): Rodina určila miesto a dátum... Fúha, to až vtedy?!

Rodina určite miesto a dátum poslednej rozlúčky s Libušou Šafránkovou.
Rodina určite miesto a dátum poslednej rozlúčky s Libušou Šafránkovou. (Zdroj: TV Barrandov)

PRAHA - Uplynul už takmer týždeň, čo verejnosť šokovala správa o náhlej smrti legendárnej Popelky Libušky Šafránkovej (†68). Herečka zomrela 2 dni po svojich narodeninách a len deň po náročnej operácii. Čo presne sa stalo, vedia len jej najbližší. Tí teraz rozhodli o mieste a dátume poslednej rozlúčky s legendou. Fúha, to až vtedy?!

Pripomeňte si Libušku Šafránkovú a jej účinkovanie vo vybraných filmoch.

Už koncom minulého týždňa sa na verejnosť dostali čiastkové informácie o poslednej rozlúčke legendárnej Popelky Libušky Šafránkovej. Hovorkyňa Ministerstva kultúry ČR Michaela Ladroňová prezradila, že rodina si nepraje pohreb so štátnymi poctami, ako to bolo v prípade Karla Gotta. 

Galéria: Libuška Šafránková

„Čo môžem v tejto chvíli potvrdiť, je, že sme nadviazali kontakt s rodinou pani Šafránkovej, s ktorou v nasledujúcich dňoch budeme riešiť podobu poslednej rozlúčky pre verejnosť tak, ako si rodina bude priať,“ dodala Ladroňová. No a zdá sa, že prvé detaily už boli dohodnuté. 


Prípravy na pohreb milovanej Popelky: Nesúhlas rodiny... TOTO si absolútne neprajú!


Verejná rozlúčka so zosnulou hereckou legendou prebehne viac ako 2 týždne po jej úmrtí, teda 25. júna dopoludnia v kostole sv. Anežky v Prahe na Spořilove. Samotný pohreb však bude prebiehať len v rodinnom kruhu, uviedla ČTK. 

Kvôli stále pretrvávajúcej pandémii musela rodina verejnú rozlúčku najskôr prebrať s Ministerstvom kultúry. „Musíme vyriešiť hlavne to, že sa s Libuškou chcú rozlúčiť stovky ľudí. Ministerstvo kultúry všetko preberie s hygienou,“ povedala ešte cez víkend Blesku Libuškina sestra Miroslava. 

Viac o téme: Libuše Šafránková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu