Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pravda o kontroverznom vzťahu Bohuša Matuša a jeho Lucinky: Chcela aj tohto Slováka!

Bohuš Matuš s partnerkou Lucinkou. Zobraziť galériu (7)
Bohuš Matuš s partnerkou Lucinkou. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Mala zálusk aj na iného! Vzťah speváka Bohuša Matuša (47) a jeho o 30 rokov mladšej partnerky Lucinky možno smelo označiť za jeden z tých kontroverznejších. Len čo sa z brunetky minulý týždeň stala 18-ročná žena, spečatili svoju lásku svadbou. Jej svedkyňa pri tej príležitosti prehovorila o tom, aké komplikované boli ich začiatky. A pikantné odhalenie pridal aj ženíchov kamarát...

Na topkách sme vás už informovali, že z Bohuša Matuša a jeho partnerky Lucinky sú už novomanželia. Svadba sa konala presne na nevestine 18. narodeniny a jej kamarátka Monika pre portál expres.cz prezradila, že krajší darček si ani nemohla želať. 


Bizarná svadba českého speváka (47) s čerstvou 18-kou: V detskom parku a... Pes ako družička!


Monika, ktorá novomanželov zoznámila, priznala, že začiatky tohto vzťahu boli poriadne dramatické. „Jej otec bol veľmi nahnevaný. Lucinka niekoľkokrát ušla z domu. Ja som pre ňu potom išla a priviezla som ju domov. Bolo to zložité obdobie. Myslím si, že ten, kto má dcéru, pochopí, že keď niekto ako 15-ročný uteká z domu za niekým o dosť starším, tak je to problém. Nečudujem sa mu,” uviedla pre expres.cz kamarátka, ktorá bola Lucinke na svadbe svedkom 

Tiež odtajnila, že Lucinka svojmu vyvolenému klamala v tom, koľko má v skutočnosti rokov. „Tvrdila, že má sedemnásť. Bohuš to ale netušil a bol obvinený z toho, že je pedofil. Bol kvôli tomu na ňu aj nahnevaný a zhruba tri mesiace spolu ani nehovorili,” dodala. 

Monika, ktorú si Lucinka vybrala za svadobného svedka, prezradila, že začiatky ich vzťahu boli poriadne dramatické.
Zobraziť galériu (7)
Monika, ktorú si Lucinka vybrala za svadobného svedka, prezradila, že začiatky ich vzťahu boli poriadne dramatické.  (Zdroj: profimedia.sk)

Monika však nebola jediná, kto médiám čo-to o vzťahu Bohuša a Lucinky vyzradil. Pusu na špacír si pustil aj muzikálový spevák Marián Vojtko, ktorý pochádza zo Slovenska. Ten poznal Lucinku ešte pred tým, než sa dala dokopy s jeho kolegom. „Pamätám si ju, keď bola mojou fanúšičkou. Pretože nám to nevyšlo, lebo ja som nemal záujem, prebral mi ju Bohuš. V tom období mala 14 rokov a bola dosť vyspelá. Kto ju nepoznal, mohol si myslieť, že je staršia. Prajem im to,” uviedol. Zároveň prezradil, že sa bežne spolu dlho objímali. Vojtko tiež priznal, že kolegovia si z Bohuša robili žarty a doberali si ho. „On to ale ustál a dobre to skončilo,” uzavrel. 

Marián Vojtko priznal, že Bohušova Lucinka si v minulosti robila zálusk aj na neho.
Zobraziť galériu (7)
Marián Vojtko priznal, že Bohušova Lucinka si v minulosti robila zálusk aj na neho.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Bohuš Matuš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu