Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Potvrdené! ROZCHOD Felixa Slováčka (77) a milenky Lucie (38): Kvôli tomuto mu dala košom!

Lucie Gelemová dala Felixovi Slováčkovi kopačky. Zobraziť galériu (4)
Lucie Gelemová dala Felixovi Slováčkovi kopačky. (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Cez víkend sme na Topkách písali o špekuláciách, ktoré sa začali šíriť českým šoubiznisom. Hovorilo sa, že hudobník Felix Slováček (77) viac netvorí pár s o 40 rokov mladšou milenkou Luciou Gelemovou (38). No a dnes je táto informácia už aj potvrdená. Rozchod mala iniciovať mladá maliarka a... TOTO je vraj dôvod!

VIDEO: Vystúpenie Felixa Slováčka na vernisáži Lucie Gelemovej v roku 2018

Felix Slováček, Lucie Gelemová - vernisáž

O rozchode Felixa Slováčka s o 40 rokov mladšou Luciou sa špekulovalo už od konca minulého roka. V týchto dňoch však týmto správam nahralo hudobníkovo nejasné vyjadrenie. „Či sme sa rozišli? Áno aj nie. S Luciou sme spolu 7 rokov, takže nejaká zmena nastala,“ uviedol pre denník Aha! Felix. Nič tým však nepotvrdil, len podporil ďalšie špekulácie. 

Galéria: Felix Slováček

No za tými dala definitívnu bodku Gelemová. Pre český Blesk sa rozhodla otvorene prehovoriť a všetko potvrdiť. Iniciátorom rozchodu vraj bola ona sama a mala na to pochopiteľný dôvod. „Túžim po rodine, živote v rodných južných Čechách na vidieku a s Felixom po siedmich rokoch spoločného života v spoločnej domácnosti zostávame priateľmi,“ priznala Lucia. 


ŠOK z Česka: Rozchod Slováčka s o 40 rokov mladšou milenkou a... Veľký návrat k manželke Dáde?!


„Bolo to moje rozhodnutie, ktoré vyplynulo z Felixovho prístupu,“ prekvapila maliarka. Týmto prehlásením reagovala na vyššie spomínané slová svojho dnes už expriateľa. Oznámenie vraj dvojica plánovala zverejniť až o niekoľko dní. Slováček zatiaľ zostáva bývať u Gelemovej, no mal by sa presťahovať v priebehu leta. 

Rozhodne sa však nevracia k svojej manželke. „Felix má v pláne presťahovať sa do domu k svojmu synovi, čo nie je v rozpore s tým, že sa naďalej musí sám starať o dom na Vinohradoch, ktorý mu spolovice patrí, má k nemu vzťah, má tam archív a podobne,“ prezradila. 

Felix Slováček a Lucie Gelemová tvorili pár 7 rokov.
Zobraziť galériu (4)
Felix Slováček a Lucie Gelemová tvorili pár 7 rokov.  (Zdroj: Ján Zemiar,)

Viac o téme: Felix SlováčekLucie Gelemová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu