Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Plačkovú ľudia označili za obludu: Stačilo jedno video a vytrela im zrak!

Zuzana Plačková Zobraziť galériu (5)
Zuzana Plačková (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Zuzana Plačková opäť spôsobila rozruch. Pri príležitosti odovzdávania cien Social Award sa po dlhom čase ukázala v spoločnosti, kde odovzdala jedno z ocenení. Zároveň sa v televízii prvýkrát ukázala "naživo" po tom, čo si u ukrajinského chirurga dopriala niekoľko vylepšení. A ľuďom viac nebolo treba.

Na sociálnych sieťach sa totiž objavila nie práve lichotivá fotografia zachytávajúca Zuzanu, ktorá práve niečo hovorí, ústa ma dokorán, tvári sa všelijako, pričom ide o vyslovene zlú momentku, ktoré sme zrejme zažili už všetci. Lenže ľuďom nebolo viac treba a namiesto toho, aby si spomenuli na vlastné nevydarené zábery, sa začali do Plačkovej navážať. 

Zuzana Plačková narodeniny (Zdroj: Instagram)

Zákrokmi sa vraj úplne doriadila a to, ako sa prezentuje na Instagrame, sa podľa spomínanej "reálnej momentky" nedá porovnať s tým, ako "zle" podľa tejto fotky vyzerá v skutočnosti. Na sociálnych sieťach sa objavili označenia ako deformovaná, obluda, škaredá či transka. Slová, ktoré by si na svoju adresu nechcela vypočuť asi žiadna žena len preto, že internetom začal kolovať jeden nepodarený záber vystrihnutý v zlej chvíli. Nehovoriac o tom, že veľa z ľudí komentujúcuch jej vzhľad ju zrejme naživo nestretlo. 

Tak ako iné známe tváre, niektorí aj Plačkovú pokladajú za verejnú vec a neštítia sa dehonestovania, ktoré by oni sami znášali asi len veľmi ťažko. Zuzana sa, rovnako ako aj bežné ženy, netají tým, že na fotografiách používa filtre, aby sa prikrášlila, zato na videách ju už ľudia niekoľkokrát mohli vidieť bez akéhokoľvek vylepšenia.

Zuzana Plačková zverejnila video bez akýchkoľvek filtrov
Zobraziť galériu (5)
Zuzana Plačková zverejnila video bez akýchkoľvek filtrov  (Zdroj: Instagram )

A jedno také zverejnila aj po odvysielaní šou z udeľovania Social Award ocenení, kde sa ukázala bez akéhokoľvek instagramového vylepšenia. Na záver k tomu dodať len toľko, že žiadny človek nie je verejným majetkom, nemusí znášať urážky svojho vzhľadu a to, že sa nám niečo nepáči, ešte neznamená, že sa to nemôže páčiť niekomu inému. Koniec-koncov, najpodstanejšie je to, že človek je spokojný sám so sebou, nie či sa páči všetkým ostatným.

Na tejto momentke vyzerá Zuzana rozhodne lepšie.
Zobraziť galériu (5)
Na tejto momentke vyzerá Zuzana rozhodne lepšie.  (Zdroj: Instagram )

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu