Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šoko poriadne vytočil Handlovú: Chystalo sa naňho 30 rozzúrených ľudí… Chrániť ho musela polícia!

Juraj Šoko Tabáček si v Handlovej poriadne zavaril. Zobraziť galériu (7)
Juraj Šoko Tabáček si v Handlovej poriadne zavaril. (Zdroj: TV JOJ)

HANDLOVÁ - Juraj Šoko Tabaček (42) je obľúbeným slovenským zabávačom. A hoci na prvý pohľad vôbec nepôsobí konfliktne, predsa sa dostal do poriadne vyostrenej potýčky. V Handlovej si znepriatelil rovno 30 ľudí. Tí ho potom čakali pred halou... A aby ho nezbili, vyvádzať ho musela polícia!

VIDEO: Šoka takmer zbili v Handlovej

Zabávač Šoko sa v Handlovej dostal do potýčky: Chystalo sa naňho 30 ľudí… Musela zasiahnuť polícia! (Zdroj: RTVS)

Juraj Šoko Tabáček príhodu porozprával v talkshow Borisa Valábika a Mariána Gáboríka s názvom Boris & Brambor. Zabávač si zaspomínal na časy, keď pôsobil ako basketbalový rozhodca. Ako priznal, po čase s tým skončil - jednak kvôli nespravodlivosti ku ktorým pri zápasoch dochádzalo a... Dostal sa aj do nepríjemných konfliktov. 

„Ja som vtedy začal pískať a musel si urobiť rôzne kondičné testy a samozrejme sa naučiť pravidlá - to dosť pomáha, keď pískaš. Ale zistil som, že to nie je to najdôležitejšie, lebo tam boli starí harcovníci vtedy 40-50 roční páni, ktorí nemali problém odpískať celý zápas od stredu. A ja som to všetko behal a videl som to neprávie, tak som z toho tak jemne cúvol. Lebo mal som jemné incidenty, ktoré mi naznačili, že sa už tomu nechcem venovať,“ prezradil Šoko. 

A opísal aj jednu nepríjemnú potýčku, do ktorej sa neúmyselne dostal na zápase medzi Handlovou a Prievidzou. Handlovčanov vytočil natoľko, že sa naňho pred halou chystalo približne 30 ľudí. Vtedy len 15-ročný Šoko si tak na pomoc musel zavolať mestskú políciu, aby ho nezbili. Vypočujte si celú príhodu vo videu vyššie!

Viac o téme: Juraj Šoko Tabáček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu