Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Problémy čerstvej mamy: Slovenská herečka sa posťažovala... Nasratá, ale vtipná!

Dominika Kavaschová Zobraziť galériu (3)
Dominika Kavaschová (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Dominika Kavaschová je známa ako herečka z markizáckych seriálov a tiež ako celkom vtipná "instagramerka". Aktuálne sa vyrozprávala z problémov čerstvej mamičky.

Dominika Kavaschová sa začiatkom mája stala mamou. Partnerovi, tiež hercovi, Danielovi Fischerovi porodila dcérku Maiu. 

Problémy čerstvej mamy: Slovenská
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram D.K.)

Galéria: Dominika Kavaschová

S materstvom sú samozrejme spojené aj drobné problémy a nepríjemnosti. Tie zažíva aj Dominika. Bezdetní ľudia si možno ani nevedia predstaviť, akú komplikáciu predstavuje taká prechádzka s kočíkom. „Chcem veľmi pochváliť mačacie hlavy v centre mesta, lebo veľmi dobre sa na nich kočíkuje, perfektne, hlavne, keď je decko najedené,” vyhlásila ironicky herečka. 

Vo svojom vtipnom monológu zvážila aj potrebu vodičského preukazu na kočiar. „Potom celkovo zvažujem, že si urobím vodičák na kočík, lebo chodníky nemáš a keď máš, tak sú také – alebo deravé, alebo vypukliny rôzne, decko si myslí, že je niekde na safari v Afrike. A potom musíš ísť po ceste. Mne tu rozbombardovali ulicu, tak po ceste chodím, uhýbam sa autám s kočíkom, normálne že paráda. No každopádne vodičák na kočík odporúčam, ženy, v Bratislave,” skonštatovala Kavaschová. 

Samozrejme, celý jej preslov je najvtipnejší, keď ho počujete v originálnom znení s jej nezameniteľným východniarskym slovníkom. 

Dominika Kavaschová o kočíkovaní v Bratislave (Zdroj: Instagram DK)

Viac o téme: Dominika Kavaschová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu