Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zuzana Vačková vystrašila fanúšikov: FOTO z nemocnice… Operácia!

Zuzana Vačková musela v týchto dňoch podstúpiť operáciu kolena. Zobraziť galériu (4)
Zuzana Vačková musela v týchto dňoch podstúpiť operáciu kolena. (Zdroj: Instagram Z.V.)

BRATISLAVA - Zo Zuzany Vačkovej (52) sa počas pandémie stala obľúbená influencerka. Aktívna je nielen na Instagrame, ale úspechy žne aj na sociálnej sieti Tik Tok. Tam pravidelne vešia svoj denný jedálniček, vďaka ktorému sa jej podarilo výrazne schudnúť. Svoj program Do plaviek! však musela po 15 dňoch prerušiť... A svojich followerov vystrašila fotkou z nemocnice.

VIDEO: Zuzana Vačková absolvovala operáciu kolena

Zuzana Vačková skončila v nemocnici: Operácia kolena! (Zdroj: Instagram Z.V.)

Zuzana Vačková si v uplynulých mesiacoch našla skalnú základňu svojich instagramových a tik-tokových fanúšikov. Najmä ženy ju začali sledovať po tom, čo herečka výrazne schudla. Na sociálnych sieťach sa potom blondínka začala deliť o svoje „tajomstvo“ a denne mapovať svoj jedálniček.

Galéria: Herečka Zuzana Vačková

Aktuálne followerov vyzvala, aby sa spolu s ňou dostali do letnej formy. Po 15 dňoch makačky však došlo k prerušeniu aktivity - skončila totiž v nemocnici. Na svojom profile zverejnila fotky z lôžka aj s obviazanou nohou. „Ďalší deň mojej výzvy... Čo vám budem hovoriť. Koleno. Operácia sa vydarila, pacient postuje na Instagram,“ napísala Vačková. 

A dodala: „Zdravý človek má milión želaní, chorý iba jedno.“ Zisťovali sme preto, čo sa herečke stalo. Našťastie nešlo o žiaden úraz. „Bol to plánovaný zákrok,“ prezradila pre Topky.sk Zuzana. Lekári jej naprávali poškodený meniskus, čo je jedno z najčastejších poranení kolenného kĺbu.

Menisky sú väzivové chrupky medzi stehennou a holennou kosťou a spolu so skríženými väzmi tvoria vnútro-kĺbové stabilizátory kolena. Po ich chirurgickom ošetrení čaká pacienta rehabilitácia. Dĺžka rekonvalescencie po meniskektómii je približne 3 až 4 týždne, no po náhrade celého menisku okolo 3 mesiacov. 

Zuzana Vačková vystrašila fanúšikov:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Z.V.)

Zuzana Vačková vystrašila fanúšikov:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Z.V.)

Viac o téme: Zuzana Vačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu