Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Panika slovenskej krásky: Pôrod je za dverami a ona...

Silvia Križanová Zobraziť galériu (3)
Silvia Križanová (Zdroj: Instagram SK)

BRATISLAVA - Niekdajšia misska a modelka Silvia Križanová už odpočítava týždne do svojho druhého pôrodu. V ideálnom prípade porodí o 7 týždňov, ktoré ubehnú ako voda. No zrazu zistila...

Silvia Križanová sa kedysi zúčastnila súťaže krásy, neskôr ju bolo vídať na prehliadkových mólach. Aktuálne pôsobí ako influencerka na sieti Instagram. 

Galéria: Silvia Križanová

S fanúšikmi sa delí aj o súkromie, a tak mali možnosť sledovať stavbu a zariaďovanie jej domu, teraz výstavbu bazénu a dolaďovanie terasy, ale samozrejme aj jej tehotenstvo. Sisa je partnerkou tatéra Tomáša, s ktorým má synčeka Tomiho a čoskoro im do rodiny pribudne ďalší chlapček. 

Panika slovenskej krásky: Pôrod
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram SK)

Sisa by podľa všetkého mala porodiť na prelome júna a júla, i keď to môže prísť aj skôr. Asi máloktorá mamička rodí presne v ideálnom termíne, ktorý jej lekári určili. 

A brunetka zrazu chytila menšiu paniku. „Ok, sranda bokom. Budúci mesiac môžem porodiť a ja nemám jedinú vec,” priznala fanúšikom. Evidentne nechcela nakupovať veci príliš dopredu a zrazu je pôrod takpovediac za rohom. 

Panika slovenskej krásky: Pôrod
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram SK)

Viac o téme: Silvia Križanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu