Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hviezda Oteckov je už týždeň mamou: Prvé slová o pôrode… Odkaz všetkým mudrlantkám!

Dominika Kavaschová zašla s malou Maiou na prvú prechádzku. Zobraziť galériu (6)
Dominika Kavaschová zašla s malou Maiou na prvú prechádzku. (Zdroj: Instagram D.K.)

BRATISLAVA - Hviezda markizáckych Oteckov Dominika Kavaschová (31) prežíva aktuálne najradostnejšie obdobie svojho života. Minulý týždeň totiž priviedla na svet svoje prvé dieťa - dcérku Maiu. Najprv zverejnila len fotku detskej ručičky. No teraz sa o pôrode rozhovorila viac. A posiela odkaz všetkým mudrlantkám!

VIDEO: Pripomeňte si Dominiku Kavaschovú v markizáckych Oteckoch

Dominika Kavaschová Oteckovia

Malá Maia sa vypýtala na svet v utorok 4. mája. O deň neskôr sa brunetka s radostnou novinkou pochválila aj na sociálnej sieti Instagram. Zverejnila fotku svojej ruky, v ktorej drží detskú ručičku. „Maia, si zázrak. Všetky matky, skláňam sa pred vami. Skláňam sa nad tou neskutočnou silou, ktorú v sebe máte/me,“ napísala k záberu čerstvá mamička. 

Galéria: Dominika Kavaschová

K pôrodu sa však viac nevyjadrovala. Uplynul už týždeň a mama s dcérkou si užili prvú prechádzku vonku. No a pri tejto príležitosti sa už herečka rozhovorila viac. „Čau svet! Aj ty ešte existuješ? Nevidela som ťa dlho... Tento týždeň mi prišiel ako mesiac a mám pocit, že som na slniečku a na vzduchu nebola neskutočne dlho. Zažila som toľko, že sa to nedá ani opísať slovami,“ začala Dominika. 


Hviezda Oteckov porodila dcérku: Aha, aké netradičné meno dostala!


„Píšete mi, lebo vás to zaujíma, tak tu to zhrniem. Pôrod - super. Obdivujem silu, ktorú som v sebe objavila a ďakujem celému personálu v sanatóriu,“ zhrnula čerstvá mamička, ktorá svoju dcérku priviedla na svet na súkromnej klinike. Prihovorila sa aj všetkým ženám, ktoré ju pred pôrodom strašili a ona sa potom zbytočne stresovala. „Pozdravujem všetky bu-bu-bu ženy, ktoré ma strašili pred tehotenstvom aj pôrodom a vety ako ‘veď počkaj, keď toto a veď počkaj, keď tamto‘.“

Hviezda Oteckov je už
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram D.K.)

„Už nikdy vás nebudem počúvať a dopredu sa strachovať a ja sama žiadne bu-bu-bu nikomu nebudem, skôr naopak - musíme sa povzbudzovať. Najnovšie počúvam vetu ‘veď počkaj, čo šestonedelie...‘ Ou yeah. Nečakám, žijem ho a vnímam ho ako obdobie, ktoré je prirodzene normálne a krásne a ťažké zároveň, lebo tak to má byť,“ uviedla Kavaschová. 

„Pôrod! Dni po ňom - mal by mi pribudnúť pred alebo za menom titul. Mám dojem, že som vyštudovala ďalšiu vysokú školu, zameranie: kŕmenie a manipulácia s novorodencom, to mi však nestačí - bažím po štúdiu, a preto som sa prihlásila aj na ‘ako uspať červené kričiace bábo‘,“ dodáva Kavaschová. A nezabudla pripomenúť, že fyzicky sa cíti dobre, lebo má najlepšieho muža na svete, ktorý je navyše aj najlepší otec. A nechá ju dosýta sa vyspať. 

Hviezda Oteckov je už
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram D.K.)

Viac o téme: Dominika KavaschováOteckoviaDaniel Fischer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu