Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hanba známeho Slováka: Myslel si, že je to bezdomovec a potom... Krutý omyl!

Jaro Bekr s manželkou Monikou Zobraziť galériu (7)
Jaro Bekr s manželkou Monikou (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Prvý dojem často klame! Svoje by o tom vedel hovoriť aj známy slovenský tanečník a choreograf Jaro Bekr (48). Ten sa prostredníctvom Instagramu bežne delí o zaujímavé momentky a chvíle zo svojho života. Manžel herečky Moniky Hilmerovej (46) najnovšie zverejnil vlastnú skúsenosť, ktorou určite otvorí oči mnohým fanúšikom.

„Včera som sa pekne zahanbil sám pred sebou,” napísal okrem iného vo svojom poslednom instagramovom príspevku Jaro Bekr, ktorý svojho času nosieval na hlave pomerne výstredný účes - mohawk. Bežne sa stretával s tým, že ho ľudia kvôli tomu často odsudzovali. „Vedel som, že ma súdia podľa toho, čo si oni myslia a aké majú o mne predstavy na základe nejakého dojmu. Vôbec ma nepoznali osobne,” uviedol tanečník. 

Jaro Bekr nosil svojho času takýto výstredný účes.
Zobraziť galériu (7)
Jaro Bekr nosil svojho času takýto výstredný účes.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Aj napriek tomu, že posudzovanie bežne pociťoval na vlastnej koži, v týchto dňoch sa sám nevyhol tomu, aby súdil niekoho iného len na základe prvého dojmu. „Boli sme pracovne taká partia a priplietol sa ku nám človek. Ani neviem odkiaľ, trochu pripitý. Vypadal trochu ako bezdomovec, mierne špinavý, v strapatých vlasoch dlhé pierko, prosto – ako sa neviem prečo hovorí, 5 korún by ste mu nedali... A začal sa s nami úplne v pohode rozprávať. Ja toto moc nemusím, a tak som bol na začiatku trochu zaskočený a pozeral som naňho cez prsty,” uviedol Bekr. 

Keď mu na otázku, prečo má pierko vo vlasoch, odpovedal, že preto, lebo je v srdci indiánom, zaujal ho. A tak sa dali do reči. „Po 20 minútach rozhovoru som mal od prekvapenia sánku na zemi,” priznal Jaro. Z "bezdomovca" sa totiž vykľul rozhľadený a veľmi scestovaný človek, ktorý pozná starú umeleckú scénu v Bratislave, má dcéry v Kanade a v januári sa vrátil domov z Mexika.

Slovenského choreografa a tanečníka neznámy muž ohúril rozprávaním o potulkách po celom svete. „Týpek zažil na tri životy,” dodal Bekr, ktorý spomínaného pána požiadal o spoločnú fotku. „Bol som zahanbený z môjho pocitu, ktorý som z neho na začiatku mal. Keď som sa správal presne tak, ako to neznášam a bez toho, aby som vedel jeho životný príbeh. Celý večer som s údivom myslel na to, čo mi rozprával a aj som mu tak trochu závidel,” uzavrel sebakriticky.  

FOTO: Prvý dojem neraz klame. Svoje o tom vie aj Jaro Bekr. 

 

Viac o téme: Jaro BekrMonika Hilmerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu