Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tvrdý TREST za alkoholový exces Nora Dolinského: STOPka na obrazovkách TA3!

Moderátor Noro Dolinský ako moderátor relácie V politike nateraz skončil. Zobraziť galériu (2)
Moderátor Noro Dolinský ako moderátor relácie V politike nateraz skončil. (Zdroj: Facebook Polícia SR)

BRATISLAVA - Včera sme na Topkách informovali, že moderátor TA3 Noro Dolinský skončil v rukách mužov zákona. Tí ho totiž v utorok večer chytili opitého za volantom. Nafúkal až 1,77 promile, za čo aktuálne sedí v CPZ. A jeho zamestnávateľ z toho vyvodil tvrdé dôsledky. Dostal stopku na obrazovkách TA3!

Včera sme na Topkách informovali, že ostrieľaný moderátor Noro Dolinský sa zmieta v problémoch. Známeho Slováka totiž policajti chytili v noci z utorka na stredu šoférovať auto pod vplyvom alkoholu. Ako sa nám podarilo zistiť, nafúkal až 1,7 promile, čo nám neskôr potvrdila aj polícia. 


VIEME PRVÍ Moderátor Dolinský skončil za mrežami: Alkohol za volantom... Nafúkal 1,7 promile!


„Dychová skúška u vodiča motorového vozidla zn. Seat Altea skončila pozitívnym výsledkom, a to 0.85 mg/l, čo predstavuje 1,77‰,“ znie stanovisko polície. Dolinský sa aktuálne nachádza v cele policajného zaistenia a čaká na svoj trest. Minimálne jeho zamestnávateľ mu ho však už vyrúbil. 

Ešte včera sa TA3 vyjadrovala, že incident budú s moderátorom riešiť interne. „Máme už informácie, ktoré zverejnila Polícia SR - Bratislavský kraj. Veľmi nás mrzí vzniknutá situácia. Celý incident budeme riešiť s Norom interne,“ vyjadrila sa včera pre Topky.sk riaditeľka komunikácie a strategického rozvoja TA3 Oľga Dúbravská. 

Tvrdý TREST za alkoholový
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Polícia SR)

Prvé kroky však podnikli už teraz a Dolinského z obrazoviek stiahli. „Reláciu V politike bude zatiaľ moderovať Zuzana Martináková, výkonná riaditeľka programu a spravodajstva Televízie TA3, ktorá má s formátom politických diskusií dlhoročné skúsenosti. Nevylučujeme ani príležitosť pre novú tvár tejto relácie,“ prekvapuje Dúbravská. 

„S Norom Dolinským, ktorý pracuje pre TA3 viac ako 10 rokov a na moderátorskej pozícii odviezol skvelú prácu, budeme hovoriť o možnosti ďalšieho uplatnenia v televízii, mimo kamier, v najbližších dňoch,“ dodala riaditeľka komunikácie a strategického rozvoja TA3. Už teraz je teda jasné, že Dolinský si svojím neuváženým konaním poriadne zavaril. 

Viac o téme: TA3Noro Dolinský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu