Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Hviezda Oteckov porodila dcérku: Aha, aké netradičné meno dostala!

Dominika Kavaschová a Daniel Fischer sa tešia z dcérky Maie.
Dominika Kavaschová a Daniel Fischer sa tešia z dcérky Maie. (Zdroj: Instagram D.K.)

BRATISLAVA - Herečka Dominika Kavaschová (31) sa už nejaký ten piatok v seriáli Oteckovia neobjavuje. V polovici novembra totiž oznámila, že s priateľom Danielom Fischerom čaká dieťa. A už je z nej aj mamička. Porodila dcérku, ktorej dala netradičné meno!

Dominika Kavaschová v seriáli Oteckovia stvárňovala bláznivú mamičku Sisu. Koncom marca sa však na obrazovkách Markízy objavila poslednýkrát. Dôvodom bolo jej tehotenstvo, ktoré scenáristi nezakomponovali do deja a herečka sa pobrala na materskú dovolenku. 

Galéria: Dominika Kavaschová

No a už je z nej aj mamička. Radostnou správou sa brunetka pochválila na sociálnej sieti Instagram. „Včera som si pár hodín kecala s Pánom Bohom. Bol to dlhý náročný a nesmierne poučný rozhovor plný emócií, bolesti, strachu, lásky, sily a odvahy. Dospeli sme spoločne k tomu, čo je zmyslom života. Neprezradím. Ďakujem,“ napísala záhadne Kavaschová. 

Potom však pokračovala a prihovorila sa vlastnej dcére. „Maia, si zázrak. Všetky matky, skláňam sa pred vami. Skláňam sa nad tou neskutočnou silou, ktorú v sebe máte/me,“ dodala čerstvá mamička a k emotívnym slovám pridala aj fotku svojej ruky, v ktorej drží detskú ručičku. Gratulujeme!

 

Viac o téme: Dominika KavaschováOteckoviaDaniel Fischer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu