Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kristína Kövešová spôsobila rozruch v obchode: FOTO Vytočila predavačku... Zavolala na ňu šéfa!

Bola z nej na nervy! Zobraziť galériu (6)
Bola z nej na nervy! (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Markizácka redaktorka Kristína Kövešová (36) sa za posledné roky stala doslova miláčikom slovenskej verejnosti a za svoju nebojácnosť a prácu v oblasti investigatívnej žurnalistiky už získala nejedno prestížne ocenenie. Z drsného prostredia, v ktorom sa väčšinou pohybuje, sa aktuálne presunula do štúdia zábavnej relácie 2na1. A opäť "dokázala" niečo, čo sa ešte nikomu nepodarilo!

Disciplína zvaná "uško" je jednoznačne najobľúbenejšou časťou šou 2na1. Adela s Danom sa počas diktovania nezmyselných pokynov do slúchadla vždy poriadne "vyjašia" a inak to nebolo ani v prípade Kristíny Kövešovej, ktorá bude hosťom dnešnej epizódy. 

Kristína Kövešová spôsobila rozruch v obchode: FOTO Vytočila predavačku... Zavolala ňu zavolala šéfa! (Zdroj: TV Markíza)

Galéria: Kristína Kövešová

Takto sa Kristína kokošila na kuchynskej linke. Predavača požiadala, aby je pupka strčil prst.
Zobraziť galériu (6)
Takto sa Kristína kokošila na kuchynskej linke. Predavača požiadala, aby je pupka strčil prst.  (Zdroj: TV Markíza)
Temperamentnú brunetku poslali do štúdia s nábytkom, kde si mala vyberať novú kuchynskú linku. Vtípek moderátorov mal dve časti -  v prvej Kristínu obsluhoval sympatický mladík, ktorý by si za svoju profesionalitu zaslúžil "metál". Redaktorke sa linku pokúšal predať aj napriek všetkým jej vrtochom, dokonca jej v rámci predajného "chtíču" neváhal strčiť prst do pupku, klebetiť o jej známych kolegoch či podliezať samotnú linku. 

Kristína Kövešová spôsobila rozruch
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

Veľmi podobne sa v disciplíne uško v relácii 2na1 zachovali všetci, ku ktorým moderátori nastrčili "vyšinutú" celebritu. Profesionalita a spokojnosť je skrátka prvoradá, nech sa zákazník správa akokoľvek podivne. Lenže počas dnešnej epizódy budú diváci prvýkrát svedkom toho, ako to asistentka predaja nezvládne. 

Predávajúca v obchode mala z Kristíny už na začiatku dosť. A to ešte netušila, čo príde ďalej.
Zobraziť galériu (6)
Predávajúca v obchode mala z Kristíny už na začiatku dosť. A to ešte netušila, čo príde ďalej.  (Zdroj: TV Markíza)

Kristína Kövešová spôsobila rozruch
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

Už od samého začiatku slečna pôsobí akosi nevrlo, nekomunikatívne a pohľady, ktoré na Kristínu vrhala, nemožno označiť za veľmi príjemné. Redaktorka sa však jej reakciami nenechala rozhodiť a pokračovala v plnení pokynov. Potom však prišlo k prelomeniu pomyselnej hranice a predavačka to nezvládla. 

Viac uvidíte vo videu vyššie!

Viac o téme: Kristína Kövešová2na1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu