Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Veľké odhalenie z markizáckej Svadby: Žijú na rovnakom sídlisku... Poznali sa už predtým?!

Veľké odhalenie z markizáckej Svadby! Zobraziť galériu (6)
Veľké odhalenie z markizáckej Svadby! (Zdroj: TV Markiza)

BRATISLAVA - Za nami je ôsma a zároveň aj posledná epizóda druhej série markizáckej šou Svadba na prvý pohľad. Pre spoločnú budúcnosť sa rozhodli dva zo štyroch párov, pričom jeden z nich sa poznal ešte pred začatím šou. Lenže aktuálne sa ukázalo, že "ďaleko od seba" to nemal ani ten druhý...

Už od samého začiatku sa vedelo, že Diana i Michal pochádzajú z východného Slovenska. Neprezrádzal ich iba charakteristický prízvuk. Na začiatku šou sa obaja manželia pochválili, odkiaľ pochádzajú. A už v tom momente bolo jasné, že si temperametní účastníci Svadby budú mať čo povedať.

Medzi markizáckym párom to poriadne škrípe: Sústavne ju strápňuje a obrovská hádka ROVNO NA ULICI! (Zdroj: TV Markíza)

Galéria: Svadba na prvý pohľad - Diana a Michal

Tak sa aj stalo - hoci miestami toho pred kamerou porozprávala oveľa viac tmavovlasá kráska. Aktuálne sa dvojica opäť ukázala v televízii Markíza, aby porozprávali, ako sa im po skončení šou darí. A na povrch vyšlo prekvapivé priznanie. Zo zamilovaných hrdličiek totiž vyšlo, že obaja pochádzajú z rovnakého košického sídliska.

„Keďže sme z jedného mesta, povedala som si, že by bolo pekné to spolu skúsiť a uvidíme, čo bude ďalej," uviedla Diana pre web markiza.sk. To však ešte nikto nevedel, že televízni manželia bývali iba kúsok od seba. „Sme z jedného sídliska," priznal vzápätí Michal. 

Diana a Michal majú bydlisko na rovnakom sídlisku. Napriek tomu sa vraj nikdy predtým nestretli.
Zobraziť galériu (6)
Diana a Michal majú bydlisko na rovnakom sídlisku. Napriek tomu sa vraj nikdy predtým nestretli.  (Zdroj: TV Markiza)

Po jeho slovách sa preto núkala otázka, či sa už niekedy stretli. Lenže nič podobné sa vraj nestalo, a to aj napriek tomu, že navštevovali rovnaké miesta. Ženích si dokonca myslí, že nebyť šou Svadba na prvý pohľad, s Dianou by sa nikdy nezoznámil. „Ja mám okolo seba iný okruh ľudí, Dianka tiež  V rámci okolia Košíc síce navštevujeme rovnaké miesta, ale doslova sme sa tam míňali. To je taký parodox," prezradil v rozhovore Michal, ktorý vraj s Dianou tvorí pár až doteraz. 

 

Viac o téme: Svadba na prvý pohľadMichal a Diana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu