Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dobojované! KONIEC markizáckej Tváre: Belohorcová odletela do Španielska!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (9)
Zuzana Belohorcová (Zdroj: Tv Markíza)

MARBELLA - Na obrazovkách televízie Markíza je šou Tvoja tvár znie povedome aktuálne v plnom prúde. V nedeľu sa do vysielania dostane 8. epizóda z celkových desiatich. No šou sa zjavne už dotočila a účinkujúci majú za sebou už aj veľké finále. Zuzana Belohorcová (45) sa totiž v týchto dňoch zbalila a odletela naspäť do Španielska!

VIDEO: Pozrite si, ako Zuzanu Belohorcovú deti dojemne privítali

Koniec markizáckej Tváre: Belohorcová už odišla zo Slovenska! (Zdroj: Instagram Z.B.)

Druhý májový víkend by markizácka šou Tvoja tvár znie povedome mala vyvrcholiť veľkým finále, v ktorom sa diváci dozvedia meno celkového víťaza projektu. Uplynulý víkend si fanúšikovia na svojich obrazovkách mali možnosť pozrieť už siedmu epizódu. No a to bol zjavne aj posledný týždeň, kedy sa obľúbená šou natáčala. 

Galéria: Zuzana Belohorcová v šou Tvoja tvár znie povedome

Zuzana Belohorcová sa totiž na svojom Instagrame pochválila, že to na Slovensku zabalila a odletela späť do Španielska. Pochválila sa niekoľkými zábermi z letiska aj z cesty lietadlom. No a nechýbalo ani dojemné zvítanie s rodinkou. „Keď prídete po vyše troch mesiacoch domkov a čakajú vás tí najbližší. Už som sa nevedela dočkať, lásky. Ďakujem za také krásne privítanie,“ napísala k videu z privítania Zuzana.


Radikálne rozhodnutie Belohorcovej manžela: Musí baliť kufre a odsťahovať sa!


A nezabudla poďakovať rodine a priateľom, ktorí im v náročnom období pomohli. „Deťúrence som vystískala a manžela vystískam až na Tenerife, ktorý je už tam, aby pre nás všetko zariadil a zabýval naše nové miesto pre život,“ prezradila Belohorcová, ktorú čakajú ďalšie náročné dni. Po návrate zo Slovenska si totiž nedopraje oddych, ale musí sa pripraviť na ďalšie sťahovanie. 

Viac o téme: Zuzana BelohorcováTvoja tvár znie povedomeJuraj Šoko Tabaček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu