Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Kráska z Let’s Dance oznámila radostnú novinku: Je tehotná!

Natália Glosíková sa čoskoro stane mamou. Zobraziť galériu (6)
Natália Glosíková sa čoskoro stane mamou. (Zdroj: Instagram N.G.)

BRATISLAVA - Lockdown preveril mnohé páry - niektoré 24-hodinovú spoločnosť toho druhého nezvládli a iné sa utvrdili v tom, že si vybrali správne. K tým patria aj tanečnica z Let's Dance Natália Glosíková (31) a jej partner Jakub. A teraz oznámili radostnú novinku - budú traja!

VIDEO: Natália Glosíková si v roku 2018 zranila nohu na lyžiach

Natália Glosíková

Len nedávno sa tanečnica Natália Glosíková na svojom Instagrame pýšila, že s priateľom Jakubom Janurom slávi 8. výročie vzťahu. A dvojica si zrejme krajší darček k oslave svojej lásky ani nemohla predstaviť. Dnes sa totiž na sociálnej sieti pochválili ďalšou skvelou správou. 

Galéria: Natália Glosíková

Lockdown preveril ich vzťah a ten je teraz silnejší ako kedykoľvek predtým. Už čoskoro sa totiž zaľúbenci stanú rodičmi. „Budeme traja,“ napísala Natália k spoločným fotkám, na ktorých si nežne drží zaoblené bruško. A pod príspevkom sa okamžite strhla lavína gratulácií. 

Medzi gratulantmi nechýbala ani kolegyňa z Let's Dance Ivana Surovcová, ktorá je tiež už mamou. „Bože môj, ja sa tak teším s vami, Natálka! Gratulujem,“ neskrývala radosť plavovláska. A pridala sa aj moderátorka Barbora Krajčírová: „Natálka! Blahoželáme.“ Aj my gratulujeme a budúcej rodinke prajeme hlavne veľa zdravia!

Viac o téme: Natália Glosíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu