Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Slovenská herečka skončila v nemocnici: Dráma pri varení... Prepichla sa NOŽOM!

Daniela Šinkorová skončila v nemocnici. Zobraziť galériu (5)
Daniela Šinkorová skončila v nemocnici. (Zdroj: Martin Přibyl/CNC/Profimedia)

PRAHA - Pred tromi rokmi si pri varení takmer odkrojila palec a teraz... Slovenskú herečku Danielu Šinkorovú (47), ktorá pôsobí v susedných Čechách, sprevádza v kuchyni obrovské nešťastie. Pred pár dňami si zas nožom naskrz prepichla ruku. Skončila v nemocnici na urgentnom príjme!

VIDEO: Pripomeňte si Danielu Šinkorovú v Pevnosti Boyard

Pevnosť Boyard Šinkorová

Herečka Daniela Šinkorová veľmi rada varí. Dokonca počas pandémie vypomáhala v pizzérii. No bohužiaľ, častokrát sa jej pôsobenie v kuchyni nezaobíde bez zranenia. Pred tromi rokmi si takto odkrojila z palca... No a teraz má na svojom konte ďalšiu nešťastnú nehodu, kvôli ktorej skončila na urgentnom príjme v nemocnici v Benešove. 

Galéria: Daniela Šinkorová

Dramatické chvíle prežívala ešte počas veľkonočných sviatkov a tmavovláska sa o ne podelila na svojom Instagrame. „Ešte nikdy v živote mi nič nešili! A tak som na tento prekrásny steh vlastne tak trochu zvrátene pyšná. Keď mi ho v nemocnici v Benešove šil ten najkrásnejší a najšikovnejší pán chirurg ever! Tak mi pri tom sestrička hovorila: ‚Sme som radi, že točíte seriál o urgente!“ napísala k fotke svojej zašitej ruky Šinkorová. 

Herečka aktuálne pôsobí v seriáli Sestričky Modrý kód. No a čo sa jej stalo? „Krájala som stuhnutú masť v subtilnej plastovej krabičke,“ vysvetlila v komentároch Daniela. Nôž sa jej zjavne šmykol a skončil rovno v jej ruke. 

Viac o téme: Daniela Šinkorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu