Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bratislavské módne dni ovládli moletky: Slováci, zobuďte sa!

Bratislavské módne dni ovládli moletky! Zobraziť galériu (5)
Bratislavské módne dni ovládli moletky! (Zdroj: Vlado Anjel )

BRATISLAVA - 14. a 15. apríl 2021 sa stali tohtoročným jarným sviatkom módy. Bratislavské módne dni sa vrátili v plnej paráde a hoci sa kvôli aktuálnej situácii prehliadky nemohli konať naživo s pompéznosťou, na akú sme zvyknutí, organizátori ich fashion nadšencom priniesli online. Tentokrát sa však neoslavovali len módu, ale aj ženskosť. Na móle sa totiž ukázali aj pôvabné moletky!

Už dávno neplatí, že ideálom krásy sú iba ženy, ktoré nosia XS veľkosti. A to si uvedomujú aj svetoví módni tvorcovia, ktorí dávajú na prehliadkových mólach čoraz častejšie priestor aj ženám s kyprejšími krivkami. Tento skvelý trend nasleduje i slovenská dizajnérka Andrea Koreňová, ktorá na Bratislavské módne dni povolala dámy, ktoré nespĺňajú kritériá bežných modeliek. 

Bratislavské módne dni ovládli moletky: Slováci, zobuďte sa! (Zdroj: Vlado Anjel)

Bratislavské módne dni ovládli
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Vlado Anjel )

Jednou z nich je aj bývalá farmárka a influencerka Bea Rusnáková. Tá svoje oblé krivky nosí s hrdosťou a noblesou, no v rozhovore nám zároveň priznala, že sa každý deň stretáva s rôznymi nepríjemnými predsudkami či urážkami. A pre Slovákov má jasný odkaz!

Viac sa dozviete v rozhovore vyššie, kde nám táto sympatická tmavovláska prezradila aj to, ako znáša urážlivé komentáre, jej recept na zdravé sebavedomie, no aj to, s ktorými zo svojich bývalých farmárskych kolegov už nechce komunikovať! 

Bea Rusnáková zažiarila v kolekcii od návrhárky Andrey Koreňovej
Zobraziť galériu (5)
Bea Rusnáková zažiarila v kolekcii od návrhárky Andrey Koreňovej  (Zdroj: Vlado Anjel )

Viac o téme: BMDBeata RusnákováBratislavské módne dni 2021
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu