Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Havlová (68) na staré kolená prekvapuje: Dala sa ukecať na poriadne odvážne FOTO!

Dagmar Havlová Zobraziť galériu (6)
Dagmar Havlová (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Toto by ste od nej nečakali! Dagmar Havlová patrí medzi dámy, pri ktorých je celkom náročné odhadnúť ich skutočný vek. Bývalá prvá dáma nedávno oslávila už 68. narodeniny a zrejme aj vy nám dáte za pravdu, že vyzerá jednoducho skvele. Ktovie, aké budú reakcie na fotografie, na ktoré sa nedávno nechala zlákať. Mnohé jej rovesníčky by si na to totiž zrejme netrúfli...

Dagmar Havlová so svojimi fanúšikmi pravidelne komunikuje prostredníctvom sociálnych sietí. Neváha sa podeliť o momentky zo súkromia a prezrádza aj čo-to o svojich pracovných aktivitách. Nedávno sa predviedla v úlohe modelky. A treba dodať, že išlo o naozaj netradičné fotenie. 

Galéria: Dagmar Havlová

Fotografka menom Lucie Drlíková sa totiž špecializuje na fotenie pod vodou. „Že na staré kolená budem pózovať ako Kráľovná 7 morí, budem sa potápať s otvorenými očami a niekoľkokilovými závažiami do hĺbky, som sa dozvedela na jeseň. Prijala som to,” prezradila blondínka svojim priaznivcom. „Mám rada výzvy, ktoré ma posúvajú do neznámych vôd. Prekážky, ktoré ma nútia skákať a prekonávať sa. A navyše, vážim si všestranne nadané ženy obdarené kreatívnym duchom,” dodala, čím vyzdvihla spomínanú fotografku. 

Dagmar zverejnila aj pársekundové zábery zo zákulisia. Ako vidno, počas pózovania sa ponorila pod vodu, musela mať otvorené oči a popritom sa usmievať. 

Rovnaké fotenie nedávno absolvovala aj iná česká hviezdička. A to Patrície Pagáčová, ktorá môže byť Slovákom známa ako porotkyňa speváckej šou SuperStar. Kráska je aktuálne v požehnanom stave, takže obdobie tehotenstva jej budú pripomínať ozaj nezvyčajné zábery. 

 

Viac o téme: Dagmar Havlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu