Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Markizácka nevesta provokuje vyjadreniami o scenároch z televízie: Pokuta od Markízy?!

Pokuta z Markízy? Zobraziť galériu (4)
Pokuta z Markízy? (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Aktuálne na obrazovkách televízie Markíza beží už druhá séria šou Svadba na prvý pohľad. Prvá sezóna romantického formátu "preslávila" nevestu Luciu Hlinkovú. Počas nakrúcania totiž vyšlo najavo, že v minulosti mala problémy s drogami a za sebou má aj skúsenosti s nakrúcaním porna...

Ticho o nej nezostalo ani po skončení vysielania prvej série Svadby. Lucia Hlinková sa totiž zaľúbila, zasnúbila a vyzeralo to tak, že pred oltár sa postaví už aj oficiálne. Ibaže práve jej snúbenec ju doviedol k ďalším obrovským problémom. 

Detaily zo zadržania markizáčky Lucie a jej snúbenca: VIDEO Komando vypáčilo dvere, to čo tam mali?! (Zdroj: Polícia SR)

V októbri minulého roka urobili bratislavskí policajti domové prehliadky v chatovej oblasti Žabí Majer a v jednom z bytov v Pezinku, kde zadržali štyri podozrivé osoby a dôkazný materiál, okrem iného aj kryštalické látky a rôzne pomôcky k užívaniu drog. Snúbenci sa ocitli v poriadnych problémoch, no kým Lucia sa po zadržaní dostala na slobodu, jej Mareka vyšetrovateľ obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok a obchodovania s nimi. 

Láska Lucie a jej snúbenca Mareka nemala práve šťastný koniec.
Zobraziť galériu (4)
Láska Lucie a jej snúbenca Mareka nemala práve šťastný koniec.  (Zdroj: Instagram)

Niet sa čo čudovať, že Lucia dala svojej niekdajšej láske košom a nasledovala slovná prestrelka i drsné odkazy ako medzi bývalými partnermi, tak aj obvinenia Hlinkovej od rodiny jej ex Mareka. A televízna nevesta sa k tejto nešťastnej životnej etape ešte stále vracia. Je čoraz aktívnejšia na sociálnych sieťach a prostredníctvom TikToku či Instagramu často zdieľa momenty zo svojho života a nakrúca rôzne videá. 

Práve na TikToku, kde sa pred pár dňami opäť zamerala na svojho bývalého snúbenca a reagovala na jeho nevery, si ju podala istá žena. „Že takéto video natočí práve žena ako ty.”  Keď sa Hlinková dotyčnej spýtala, čo o nej vie, keďže sa osobne nepoznajú, slečna jej odpovedala: „Stačí to, ako si sa prezentovala v telke a to, ako sa prezentuješ tu. Pani pornoherečka,” odkázala jej. 

Markizácka nevesta potom vytiahla obľúbenú hlášku všetkých účastníkov televíznych šou, ktorí sa svojou prezentáciou pred verejnosťou zahanbili. „Never tomu, čo je v telke, tam sa ide podľa scenára,” napísala a každému bolo jasné, že zrejme reaguje práve na svoje účinkovanie v šou Svadba na prvý pohľad. 

Lucia sa preslávila vďaka prvej sérii šou Svadba na prvý pohľad
Zobraziť galériu (4)
Lucia sa preslávila vďaka prvej sérii šou Svadba na prvý pohľad  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Na jej príspevok nás upozornil čitateľ, ktorého zaujímalo, či jej vyjadrenie nie je "na pokutu". Účastníci televíznych šou sú totiž viazaní mlčanlivosťou a pokiaľ by aj fungovali podľa scenára, hovoriť o tom nemôžu. My sme teda oslovili Markízu s otázkou, či Luciino vyjadrenie plánujú nejakým spôsobom riešiť. Nie je to totiž prvýkrát, čo svoje vystupovanie ospravedlňovala údajným scenárom. 

Televízia si z nej však zatiaľ ťažkú hlavu nerobí. „Luciu Hlinkovú pokutovať nebudeme, keďže z predmetného príspevku na sociálnej sieti nie je vôbec jasné, že by sa vyjadrovala o relácii Svadba na prvý pohľad,” povedala pre Topky.sk Ľudmila Ráceková, PR manažérka Svadby na prvý pohľad. Zatiaľ teda evidentne žiadna pokuta nehrozí, no markizácka nevesta by zrejme mala byť v budúcnosti o čosi obozretnejšia...

Markizácka nevesta provokuje vyjadreniami
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TikTok)

Viac o téme: Svadba na prvý pohľadLucia Hlinková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu