Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najznámejšia česká milenka opäť mamou: O 35 rokov staršiemu mužovi porodila 3. dieťa!

Ornella Koktová porodila Josefovi Koktovi tretieho potomka. Zobraziť galériu (8)
Ornella Koktová porodila Josefovi Koktovi tretieho potomka. (Zdroj: Instagram O.K.)

PRAHA - Ornella Koktová (28) sa do povedomia verejnosti dostala v roku 2012, keď zbalila manžela známej moderátorky Gábiny Partyšovej (42). Rozbila ich manželstvo, podnikateľa Josefa Koktu (63) si zobrala za muža a... Teraz mu porodila tretie dieťa. Po dvoch synoch priviedla na svet dcérku!

Ornella Koktová začala zapĺňať titulky českých novín v roku 2012, keď sa jej podarilo prebrať manžela známej moderátorke Gábine Partyšovej. Vtedy len 19-ročná dievčina zostala po romániku s o 35 rokov starším Josefom Koktom tehotná. Nasledoval teda rozvod a po narodení syna Quentina si dvojica povedala svoje áno. 


Kontroverzná Češka opäť šokuje: V apríli komplikovaný pôrod a potom... Zase je tehotná!


Vtedy si mnohí mysleli, že ide len o chvíľkové pobláznenie a vzťah mladej Ornelly a podnikateľa vo veku jej rodičov nebude mať dlhú životnosť. No opak je pravdou. Minulý rok sa 7-ročný Quentin dočkal súrodenca - brata Svena. No a v týchto chvíľach sa chlapci už môžu tešiť aj zo sestričky. 

V novembri sme informovali, že pár mesiacov po komplikovanom pôrode je mladá pani Koktová opäť tehotná. A malá slečna je už aj na svete. „Vitaj na svete, Lilianne Koktová. Našu radosť nemôžem popísať slovami. Snáď len - sny sa naozaj plnia, aj keď to už ani nečakáte. A tebe, láska, veľmi ďakujem, že si tu so mnou bol. Milujem ťa!“ napísala Ornella k záberu z pôrodnej sály. 

Najznámejšia česká milenka opäť
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram O.K.)

Najznámejšia česká milenka opäť
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram O.K.)

Viac o téme: Ornella KoktováJosef Kokta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu