Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bohuš Matuš pred svadbou s Lucinkou (17): Veľký boj s plešinou... Spevák chce vlasy!

Bohuš Matuš chce na svadbe s Lucinkou vlasy. Zobraziť galériu (6)
Bohuš Matuš chce na svadbe s Lucinkou vlasy. (Zdroj: Facebook L.P.)

PRAHA - Českého speváka Bohuša Matuša si bez šatky na hlave už zrejme nedokážeme ani predstaviť. Umelec ňou zakrýva plešinu na hlave. Už čoskoro ho však čaká svadba s mladou, len 17-ročnou Lucinkou, no a tam by chcel vyzerať tip-top. Začal mu preto veľký boj s holou hlavou. Takto si známy Čech chce zabezpečiť vlasy!

Bohuš Matuš v posledných rokoch púta pozornosť najmä svojím vzťahom s o 30 rokov mladšou Lucinkou. Koncom minulého roka mu 17-ročné dievča dokonca porodilo aj dieťa - dcérku Natálku. A tak by dvojica v najbližšom čase chcela svoj zväzok spečatiť svadbou. Miesto už majú vybraté, mladá budúca pani už dokonca vie, aké by chcela šaty. 

Galéria: Bohuš Matuš a jeho Lucinka

Snúbenci už len čakajú, kedy vláda uvoľní opatrenia, aby na svojom veľkom dni D mohli mať približne 100 hostí. No a ešte predtým, ako sa dvojica postaví pred oltár, chce spevák vyriešiť ešte jednu – preňho veľmi zásadnú – vec. Po boku svojej nevesty totiž nechce stáť so šatkou na hlave. A tak sa plešinu, ktorú pod ňou skrýva, rozhodol radikálne vyriešiť a na svadbe bude mať „vlasy“!


Tento vzťah šokoval Česko i Slovensko! SVADBA v detskom parku a nevesta ako princezná


Priznal to pre český denník Blesk. „Každý vie, že ma plešatenie trápi celý život, navyše nechcem vedľa Lucinky vyzerať staro. Je o dosť rokov mladšia, to ale neznamená, že nemôžem vyzerať o pár rokov mladšie,“ prezradil budúci ženích, ktorý sa rozhodol podstúpiť mikropigmentáciu. Ide o metódu, pri ktorej sa pomocou tetovacieho prístroja do pokožky hlavy aplikuje mikropigment. 

Zjednodušene povedané, ide o tetovanie, ktoré má navodiť dojem vyrastajúcich vlasov. „Už mám za sebou dve návštevy v tetovacom štúdiu a som spokojný. Ešte párkrát musím ísť, pretože napríklad na temene mám ešte holé miesta,“ priznal Bohuš, ktorému by vytetované vlasy mali vydržať 2 až 4 roky. Potom bude musieť kúru podstúpiť znova. 

Bohuš Matuš sa bez pokrývky hlavy takmer neukazuje.
Zobraziť galériu (6)
Bohuš Matuš sa bez pokrývky hlavy takmer neukazuje.  (Zdroj: Instagram B.L.L.)

Viac o téme: Bohuš Matuš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu