Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Peťuška z Oteckov ukázala mamu: Pani Stiflerová, ste to vy? Pozrite, je to KOČKA!

Natália Puklušová. Zobraziť galériu (5)
Natália Puklušová. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Natália Puklušová (37) je už niekoľko rokov neodmysliteľnou súčasťou obľúbeného markizáckeho seriálu Oteckovia. A hoci ju práca drží v Bratislave, stále sa rada vracia domov na východ. Zopár dní tam strávila aj teraz, keď ju tam zaviala práca. A fanúšikom na Instagrame ukázala svoju mamu. Wau, pozrite aká je to kočka!

VIDEO: Natália Puklušová s mamou spievajú ľudovú pieseň

Natália Puklušová z Oteckov ukázala mamu: Wau, veď vyzerajú ako sestry! (Zdroj: Instagram Tepšoviny)

Herečky z markizáckeho seriálu Oteckovia Dominika Kavaschová a Natália Puklušová si založili spoločný profil na Instagrame s názvom Tepšoviny, ktorým už niekoľko mesiacov zabávajú svojich fanúšikov. Spolu tam varia, klebetia a zásadne hovoria po východniarsky. 

No a keďže v uplynulých dňoch práca zaviala Natáliu na východ, do dvoch živých vysielaní Puklušová zapojila aj svoju mamu. No a to mnohým padla sánka. Pani Puklušová totiž vyzerá ako slovenská verzia Stiflerovej mamy. Skrátka, je to poriadna šupa. 

Mladistvý vzhľad, široký úsmev, blond vlasy. Len málokto by tipoval, že medzi ňou a hviezdou Oteckov je generačný rozdiel - práve naopak, s Natáliou vyzerajú ako sestry. A ešte vie aj spievať. Slová sú však v tomto prípade zbytočné. Pozrite si fotky a video vyššie!

Natália Puklušová s mamou a herečka Dominika Kavaschová spolu vysielali na Instagrame. Varili tradičné východniarske veľkonočné jedlo.
Zobraziť galériu (5)
Natália Puklušová s mamou a herečka Dominika Kavaschová spolu vysielali na Instagrame. Varili tradičné východniarske veľkonočné jedlo.  (Zdroj: Instagram Tepšoviny)

Pani Puklušová vyzerá výborne. S Natáliou pôsobia ako sestry.
Zobraziť galériu (5)
Pani Puklušová vyzerá výborne. S Natáliou pôsobia ako sestry.  (Zdroj: Instagram Tepšoviny)

Viac o téme: Natália PuklušováOteckovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu