Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Alarmujúci stav na Jojke: Šport nemá kto moderovať… Situáciu zachraňuje tvár z Novín!

Dárius Haraksin moderuje večerné športové spravodajstvo na Jojke. Zobraziť galériu (7)
Dárius Haraksin moderuje večerné športové spravodajstvo na Jojke. (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Televízia Joj má už roky stabilnú moderátorskú dvojicu, ktorá sa strieda vo večernom športovom spravodajstve. Začiatkom minulého týždňa však tento tandem narušil tretí moderátor - Dárius Haraksin (38). Ako sa nám podarilo zistiť, dôvodom má byť karanténa oboch jojkárov. V televízii tak nastal alarmujúci stav, Šport odrazu nemal kto moderovať!

VIDEO: Dárius Haraksin náhle zaskočil za moderátorov Športu

Alarmujúci stav na Jojke: Karanténa oboch moderátorov Športu... Zaskočiť musela tvár z Novín! (Zdroj: Tv Joj)

Lenka Čviriková Hriadelová a Rado Ležovič - to je moderátorská dvojica, ktorá sa už roky strieda pri uvádzaní noviniek zo sveta športu. Začiatkom minulého týždňa sa však pred kamery prekvapivo postavila ďalšia tvár. A nemenej známa z obrazoviek Jojky.

Dárius Haraksin začínal ako redaktor, no aktuálne sa objavuje najmä ako moderátor Novín o 17:00.
Zobraziť galériu (7)
Dárius Haraksin začínal ako redaktor, no aktuálne sa objavuje najmä ako moderátor Novín o 17:00.  (Zdroj: Instagram D.H.)

Novým moderátorom večerného Športu sa stal Dárius Haraksin, ktorý je súčasťou jojkárskeho spravodajstva už viac ako 15 rokov. Začínal ako reportér, neskôr vytvoril moderátorskú dvojicu s Anetou Pariškovou a uvádzal Noviny o 17:00. No a najnovšie sa začal objavovať vo večernom Športe.


Krádež! Hviezda jojkárskych Novín obeťou zlodejov: Už ho hľadajú aj policajti!


Prvýkrát sa pred kamery športového spravodajstva postavil začiatkom minulého týždňa, no v úlohe moderátora Športu sa predstavil napríklad aj v pondelok a včera večer. Zisťovali sme teda, či Haraksin definitívne rozšíril rady moderátorov športového spravodajstva. A informácie sú prekvapivé. 

Pravdou je, že Jojka musela minulý týždeň riešiť alarmujúci stav. Obaja moderátori totiž skončili v karanténe a Šport odrazu nemal kto moderovať. Situáciu tak náhle zachraňoval práve Haraksin. „Obaja moderátori, Lenka Čviriková Hriadelová a Radovan Ležovič, sú aktuálne v karanténe. V moderovaní ich zaskakuje kolega Dárius Haraksin,“ potvrdila nám hovorkyňa Jojky Lucia Tuhelová. 

Dárius Haraksin musel zaskočiť moderátorov Śportu.
Zobraziť galériu (7)
Dárius Haraksin musel zaskočiť moderátorov Śportu.  (Zdroj: Tv Joj)

Viac o téme: ŠportDárius Haraksin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu