Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Český idol má strach z COVID-u: Syna nevidel rok, s manželkou... To vážne?!

Stanislav Hložek, Hana Zagorová a Petr Kotvald Zobraziť galériu (5)
Stanislav Hložek, Hana Zagorová a Petr Kotvald (Zdroj: ČT1)

PRAHA - Maximálne opatrný! Petr Kotvald (61) patrí medzi hviezdy českého šoubiznisu, ktoré sú dobre známe aj v našich končinách. Jeho meno je neodmysliteľne späté napríklad so skladbou Můj čas, na ktorej sa podieľal spolu s Hanou Zagorovou a Stanislavom Hložekom. V uplynulých dňoch k tejto piesni predstavili nový klip. A Kotvald pri tej príležitosti prezradil, ako počas tohto náročného obdobia spojeného s pandémiou COVID-19 funguje.

Česká televízia odvysielala tradičný charitatívny koncert s názvom Pomozte dětem, v rámci ktorého si diváci mohli zaspomínať aj na populárnu skladbu s názvom Můj čas. Tá bola znelkou seriálu Sanitka. Jej interpretmi sú Stanislav Hložek, Hana Zagorová a Petr Kotvald, ktorí sa pri tej príležitosti zišli pred kamerami. 

VIDEO: Stanislav Hložek, Hana Zagorová a Petr Kotvald - Můj čas.

Hana Zagorová, Stanislav Hložek a Petr Kotvald - Můj čas (Zdroj: ČT1)

Petr Kotvald zároveň poskytol rozhovor portálu extra.cz. V ňom okrem iného prezradil, že situáciu spojenú s pandémiou COVID-19 neberie vôbec na ľahkú váhu a výrazne obmedzil sociálne kontakty. Dokonca aj v rámci rodiny.   

„Syna, ktorý má 35 rokov, som nevidel zhruba rok. Pracuje, stretáva sa s kolegami, takže sa od seba držíme bezpečne stranou,” prezradil spevák. Obmedzený je však aj jeho kontakt s manželkou, ktorá je učiteľkou na základnej škole. 

„Keďže je viac-menej v prvej línii, tak sme si to naordinovali tak, že sa nebudeme denne stretávať. Naozaj sa vidíme raz za 14 dní. Najskôr sa obaja otestujeme a až potom strávime spolu víkend. Možno sme poctiví až príliš,” dodal Kotvald. 

So Zagorovou a Hložekom sa stretli, aby novým prevedením skladby Můj čas vzdali poctu zdravotníkom. „V štúdiu sme sa stretli po veľmi dlhej dobe. Uvedomil som si, že naše trio malo svoje čaro a naše hlasy spolu zázračne ladia,” povedal k tomu. Či má pravdu, si môžete overiť vo VIDEU vyššie.

Petr Kotvald je v súvislosti s COVID-om 19 maximálne opatrný.
Zobraziť galériu (5)
Petr Kotvald je v súvislosti s COVID-om 19 maximálne opatrný.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Petr Kotvald
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu