Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Rytmusova zlatokopka BEZ MEJKAPU: Ehm... Veď, posúďte sami!

Agáta Hanychová v klipe ku skladbe Zlatokopka. Zobraziť galériu (12)
Agáta Hanychová v klipe ku skladbe Zlatokopka.

PRAHA - Nezhodli sa! Agátu Hanychovú (35) už v našich končinách pozná každý. Kontroverzná Češka však pravidelne dbá o to, aby sa na ňu nezabudlo. V týchto dňoch napríklad zaujala videom, na ktorom sa zo šedej myšky mení na krásku, na akú sme u nej zvyknutí. Reakcie fanúšikov boli rôzne...

Odvážne outfity, pikantné fotky, búrlivý milostný život, slávna mama - herečka Veronika Žilková, či najskôr úplne romantické a potom poriadne dramatické manželstvo s Jakubom Prachařom. Agáta Hanychová v posledných rokoch pravidelne plní stránky bulváru. A aby sme nezabudli spomenúť... Vydarené bolo aj jej účinkovanie v klipe k Rytmusovej skladbe Zlatokopka. 

Galéria: Agáta Hanychová

Agáta sa veľmi rada fintí, pretŕča odvážne výstrihy a špúli pery. Situácia spätá s pandémiou a to, že mnohé ženy pracujú z domu, podľa nej neznamená, že by sa ženské pohlavie malo prestať o seba starať. Svoje fanúšičky preto prostredníctvom videa nabáda k tomu, aby sa aj doma pekne upravili. „Keď pôjdete okolo zrkadla, aspoň sa budete cítiť lepšie. Keď sa prestaneme líčiť a nebudeme sa prezliekať z teplákov, tak nám, dievčatá, bude ešte horšie. Prepne nám z toho,” poznamenala k tomu Agáta.

VIDEO: Agáta Hanychová sa s fanúšikmi podelila o zábery bez mejkapu a ukázala, ako sa mení na krásku. 

Takto sa Agáta Hanychová mení z "ošklivky" na krásku. (Zdroj: Instagram/ agatahanychova)

Známa brunetka počas priameho prenosu odpovedala fanúšikom na rôzne otázky. Tie sa týkali nielen líčenia, ale i jej súkromia. Viacerých bavili i jej bezprostredné komentáre. Ako býva zvykom, verejnosť vo veľkom komentovala aj jej nenalíčenú tvár. Skupinka followerov neskrývala nadšenie. „Si krásna žena a pristane ti aj prirodzenosť. Klobúk dole, že si sa ukázala aj nenalíčená. Takto vyzeráš úplne ako tvoja mama,” znejú vybrané z komentárov. 

Niektorí jedinci si samozrejme neodpustili kritiku a neváhali zverejniť aj nevhodné komentáre. „Bez líčidiel vyzeráš hrozne. Ježíííš, kto si? A čo si spravila s Agátou? Bez mejkapu vyzeráš ako smrtka,” reagovali niektorí z nich. Hanychová však nepatrí medzi ľudí, ktorí by si z takých hejtov robili ťažkú hlavu. Sama sa na nich dokonca niekedy pobaví. 

Agáta Hanychová ukázala svoju prirodzenú tvár.
Zobraziť galériu (12)
Agáta Hanychová ukázala svoju prirodzenú tvár.  (Zdroj: Instagram)

Agáta Hanychová bez mejkapu.
Zobraziť galériu (12)
Agáta Hanychová bez mejkapu.  (Zdroj: Instagram)

Takto vyzerá Agáta Hanychová, keď sa upraví.
Zobraziť galériu (12)
Takto vyzerá Agáta Hanychová, keď sa upraví.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Agáta Hanychová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu