Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Bývalá moderátorka ukázala svojho psa: Luxusné oblečko... FOTO Také drahé handry nenosí ani väčšina Slovákov!

Pozrite sa, ako ju vyobliekala! Zobraziť galériu (4)
Pozrite sa, ako ju vyobliekala! (Zdroj: Instagram K.K.)

BRATISLAVA - Mnohí Slováci vnímajú svojich psíkov, akoby to boli deti, a tak sa o ne aj starajú. Svojim maznáčikom doprajú a niektorým nerobí problém utratiť za ich potreby naozaj veľké peniaze. Lenže niektoré slovenské celebrity to dokážu povýšiť na ešte vyššiu úroveň. Aha, ako si svojho miláčika hýčka Kristína Kormúthová!

Kristína si pred časom zaobstarala rozkošné šteniatko pomeraniana. Psičkári vedia, že už len kúpa tohto plemena vyjde na nemalé peniaze a točí sa okolo niekoľkých tisícok. No a bývalá moderátorka sa o svoju fenku stará tak, že luxus, ktorý jej dopraje, si nemôže dovoliť ani drvivá väčšina Slovákov. 

Galéria: Kristína Kormúthová

Na Instagrame sa najnovšie podelila o záber svojej malej Salmy, ktoré je vyfintená tak, akoby išla pózovať na obálku exkluzívneho psieho magazínu. Vystrihaná fešanda má na krku obojok značky Louis Vuitton a aby toho nebolo málo, oblečený má kabátik, na ktorom až svietia logá Dior.

Fenka Kristíny Kormúthovej je nahodená ako na fotenie do prestížneho psieho magazínu.
Zobraziť galériu (4)
Fenka Kristíny Kormúthovej je nahodená ako na fotenie do prestížneho psieho magazínu.  (Zdroj: Instagram K.K.)

Nečudo, že malá kráska fanúšikov Kormúthovej okamžite zaujala a nevedeli sa vynadívať na to, ako je vystajlovaná. A našli sa aj otázky, kde sa takéto kúsky pre štvornohých miláčikov dajú zabezpečiť. Zrejme nikoho neprekvapí, že na Slovensku veru nie. „V Los Angeles,” prezradila Kristína, pričom nie je žiadnym tajomstvom, že na podobné exkluzivitky si potrpí aj ona sama. 

Viac o téme: Kristína Kormúthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu