Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ich rozchod šokoval slovenský šoubiznis: Teraz sú spolu a... Zdrhli do Dubaja!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (5)
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Dopriali si oddych! Raper Separ (34) a speváčka Tina (36) majú za sebou mimoriadne náročné obdobie. Oboch umelcov zasiahli vážne zdravotné ťažkosti a problémy mali aj v partnerskom živote. Keď v lete minulého roka priznali rozchod, mnohí boli v šoku. Aj napriek tomu však bývalí partneri trávia kopec času spoločne a aktuálne si dokonca užívajú dovolenku v exotike.

Prísnejšie opatrenia, chaos, neistota a hrozivé bilancie. Mnohí jedinci sa netaja tým, že zvládať situáciu, ktorá u nás aktuálne panuje, nie je jednoduché. Vybrané poslankyne a niektoré známe tváre šoubiznisu zatúžili prísť na iné myšlienky a vycestovali do exotiky. Aktuálne sa k nim pridali aj speváčka Tina a jej bývalý partner - raper Separ. 

„Beriem gadže na výlet. Tá šikana u nás mi trošku leze už na hlavu,” poznamenal na sociálnej sieti Instagram raper, ktorý svoju bývalku Tinu a deti Aničku i Lea, ktorého má speváčka s futbalistom Richardom Lásikom, zobral do Dubaja. Dvojica sa o fotky z lietadla i dovolenky podelila s followermi na Instagrame. 

Prominentná rodinka si dopriala spoločnú luxusnú dovolenku.
Zobraziť galériu (5)
Prominentná rodinka si dopriala spoločnú luxusnú dovolenku.  (Zdroj: Instagram)

Fanúšikovia dvojice, ktorá sa v lete rozišla, veľmi dobre vedia, že na seba nezanevreli. Spoločne oslavovali narodeniny oboch detí a zrejme aj po návrate z luxusnej dovolenky budú spolu v 14-dňovej karanténe. 

 

Tina, vlastným menom Martina Csillagová, a Michael Kmeť, ktorý vystupuje ako Separ, sa dali dokopy koncom roka 2013. V máji 2014 svoju lásku v tajnosti spečatili svadbou. Vo februári 2015 sa im narodila dcérka, ktorej dali meno Anna. Spolu vychovávali aj syna Lea (8), ktorého má speváčka s futbalistom Richardom Lásikom. V roku 2018 Tina priznala, že trpí sklerózou multiplex. Koncom minulého roka Separ zaskočil fanúšikov, keď priznal, že mu lekári diagnostikovali rakovinu. Začiatkom tohto roka sa nakazil koronavírusom. 

Viac o téme: TinaSepar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu