Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Škandalózna Češka z Výmeny manželiek: Muža vymenila za vraha… A už sa zaňho aj vydala!

Lucie z Výmeny manželiek sa vydala za usvedčeného vraha. Zobraziť galériu (7)
Lucie z Výmeny manželiek sa vydala za usvedčeného vraha. (Zdroj: TV Nova)

PRAHA - Ešte v januári sme na Topkách informovali o škandalóznej Výmene manželiek. Účinkujúca Lucia stihla svojho manžela vymeniť za usvedčeného vraha Michala, ktorý sa po odvysielaní vyhrážal všetkým kritikom. No a zdá sa, že kontroverzná dvojica sa naozaj našla... Už sa totiž stihli aj zobrať!

Výmena manželiek v roku 2021 odštartovala u našich západných susedov naozaj zhurta. Jedna z manželiek totiž pred kamerami predviedla, že výchovu svojich 4 potomkov úplne nezvládla. Luciine deti nemali ani základné hygienické návyky.


Škandalózna Výmena manželiek u Čechov: Manžela vymenila za vraha... Ten sa po odvysielaní všetkým vyhráža!


Nedávno epizódu s kontroverznou Luciou odvysielala aj slovenská Markíza. Teatrálne výstupy vymenenej manželky sa okamžite stali hitom medzi Slovákmi, ktorí ich začali šíriť na sociálnych sieťach. No štvornásobná mamička neprestáva šokovať ani po odvysielaní šou.

Lucie povedala áno svojmu priateľovi, usvedčenému vrahovi Michalovi.
Zobraziť galériu (7)
Lucie povedala áno svojmu priateľovi, usvedčenému vrahovi Michalovi.  (Zdroj: Tik Tok)

Ešte v januári sme na Topkách informovali, že Lucie svojho manžela opustila a aktuálne žije s usvedčeným vrahom Michalom, s ktorým vychováva aj svoje 4 deti. Dvojica už vtedy plánovala svadbu a dokonca sa pokúšala o ďalšieho potomka. No a jedno z toho už stihli aj zrealizovať. 

Prepieraná Češka a Michal, ktorý bol v minulosti odsúdený za vraždu na 12 rokov väzenia, si v uplynulých dňoch stihli povedať svoje áno. Pochválili sa tým na sociálnych sieťach. Na Tik Tiku zverejnili aj zábery z obradu. Pozrite, ako Lucie vyzerala ako nevesta!

Škandalózna Češka z Výmeny
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Tik Tok)

Viac o téme: Výmena manželiek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu