Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Jasminu Alagič korona-kríza nezasiahla: Stotisícové investície... TOTO chce kúpiť!

Jasmina Alagič Vrbovská plánuje kúpiť byt v centre Bratislavy. Zobraziť galériu (7)
Jasmina Alagič Vrbovská plánuje kúpiť byt v centre Bratislavy. (Zdroj: Mia Křižková)

BRATISLAVA - Už je to takmer rok, čo Slovensko výrazne zasiahla pandémia koronavírusu. Mnohí zamestnanci prišli o prácu a podnikatelia melú z posledného. No našťastie nie všetkých kríza zasiahla. K tým šťastnejším patrí aj moderátorka a manželka rapera Patrika Rytmusa Vrbovského (44), Jasmina Alagič Vrbovská (31). Tá totiž plánuje investíciu v hodnote státisícov. Toto chce kúpiť!

Galéria: Jasmina Alagič

Z posledných dvanástich mesiacov sa slovenská ekonomika bude zrejme dlho spamätávať. Pandémia koronavírusu výrazne zasiahla malých podnikateľov, ale aj tých veľkých, odstavila kultúru... No čo je najhoršie, mnohých úplne pripravila o zdroj obživy. Kto obišiel bez ujmy, mal obrovské šťastie. A ešte stále tomu nie je koniec. 

VIDEO: Takto sa Jasmina Alagič stala moderátorkou

Výročie Jasminy Alagič: VIDEO Aha, ako vyzerala, keď začala moderovať! (Zdroj: fashion tv)

Moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská patrí zrejme k tej šťastnejšej skupine Slovákov a hoci aj jej rodinu aktuálna situácia zasiahla, finančné problémy rozhodne nepociťuje. Svedčia o tom aj jej najnovšie plány. Ešte pred pár týždňami si chcela brunetka prenajať byť v centre Bratislavy, no teraz svoj zámer zmenila. 

Už totiž nemá záujem si nehnuteľnosť prenajať, ale rovno by ju chcela kúpiť. „Hľadá sa byt v okolí modrého kostolíka. Možno si spomínate, ako som pred časom hľadala byť na prenájom v tomto okolí. Stále tu hľadám byt, ale už ho chcem kúpiť!“ netají sa manželka rapera Patrika Rytmusa Vrbovského.

A kto má ako taký prehľad, v akých cenách sa nehnuteľnosti v tejto lokalite pohybujú, vedia, že nejde o lacnú záležitosť. Ako ďalej Jasmina špecifikovala, mala by záujem o minimálne dvojizbový byt. No a tam sa cena pohybuje približne vo výške 200 tisíc eur. 

Viac o téme: Jasmina Alagič Vrbovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu