Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Orviská tesne po pôrode vytáča ženy: Saša, TOTO nie je normálne!

Saša, TOTO vážne?! Zobraziť galériu (4)
Saša, TOTO vážne?! (Zdroj: Instagram AO)

BRATISLAVA - Neuplynul ešte ani mesiac odvtedy, čo sa z jojkárky Alexadry Orviskej stala dvojnásobná mamina. V New Yorku porodila synčeka Jonatana, ktorého otcom je hokejista Jaroslav Janus. Svoj malý poklad priviedla na svet len 27. januára a odvtedy... Toto naozaj?!

Len tri týždne sa jojkárska moderátorka teší z titulu dvojnásobnej mamičky. O to neuveriteľnejšie pôsobia fotky, ktoré najnovšie pridala na svoj Instagram. Alexandra tam totiž bez okolkov ukázala svoju postavu po pôrode a tým, ako vyzerá, vytočila nejednu ženu. 

Galéria: Alexandra Orviská a Jaroslav Janus

A to vôbec nemyslíme zle. Orviskej zrejme závidí každá čerstvá mama. Moderátorka totiž vyzerá tak, akoby ani nedávno nebola tehotná. Keď na sociálnej sieti zverejnila fotky svojho po-pôrodného bruška, mnohí by si pomysleli, že Alexandra sa na Slovensko vrátila z fit pobytu a nie z pôrodnice. 

No a keby náhodou nestačili zábery na jej telo, ešte neuveriteľnejšie pôsobia jej slová o tom, ako sa stravuje. Čerstvá mamina malého Jonatana si totiž absolútne nič neodopiera. Kým mnohé dámy zápasia s popôrodnými kilami aj roky a potia krv, aby sa dostali do pôvodnej formy, ona si pár dní po pobyte v pôrodnici okrem svojho synčeka môže užívať aj pocit dokonalej postavičky. 

Pri pohľade na figúru jojkárskej moderátorky môže poraziť nejednu bežnú ženu, nehovoriac o tých, čo majú za sebou pôrod. Saša totiž vyzerá naozaj perfektne, a to bez akéhokoľvek prikrášľovania. A ak by vás zaujímalo, aký je jej recept na perfektné krivky krátko po tom, čo na svet priviedla nový život, stačí sa prečítať jej komentár na Instagrame. 

Alexandra Orviská len pred tromi týždňami porodila. Napriek tomu sa pýši takouto luxusnou postavou!
Zobraziť galériu (4)
Alexandra Orviská len pred tromi týždňami porodila. Napriek tomu sa pýši takouto luxusnou postavou!  (Zdroj: Instagram A.O.)

„Žiadna diéta, ale pohyb! Práve som dojedla dve žemle s maslom, nivou a salámou + kakao so šľahačkou. Na obed som mala lokše. Proste sa treba postaviť zo sedačky a všetko to vychodiť,” odkázala atraktívna moderátorka, ktorej môžu jej postavu závidieť aj o polovicu mladšie dievčatá či aktívne športovkyne, nehovoriac o čerstvých mamičkách. Čo k tomu dodať. Saša, vyzeráš božsky! 

Viac o téme: JonatanAlexanda Orviská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu