Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Najhoršia moderátorka na Markíze: Predčasne porodila… Zverejnila prvé sekundy po pôrode!

Jitka Nováčková sa stala mamou. Dcérku porodila Fínovi. Zobraziť galériu (7)
Jitka Nováčková sa stala mamou. Dcérku porodila Fínovi. (Zdroj: Instagram J.N.)

GRÉCKO - V septembri sme na Topkách písali o tehotenstve moderátorky, ktorá pred piatimi rokmi moderovala spevácku šou SuperStar po boku Martina Pyca Rauscha (42). Miss Universe ČR 2011 Jitka Nováčková (28) už porodila... Predčasne. A prvé sekundy po pôrode zverejnila na videu!

VIDEO: Jitka Nováčková v roku 2011 na kastingu do Českej Miss

Jitka Nováčková

Keď česká misska pred piatimi rokmi moderovala po boku Martina Pyca Rauscha spevácku šou SuperStar, bola divákmi označená za najhoršiu moderátorku Markízy. Toto pomenovanie však blondínku už dávno netrápi. Aktuálne totiž prežíva najkrajšie chvíle svojho života. V septembri sme na Topkách informovali, že s priateľom, fínskym futbalistom Timom Sparvom, čakajú bábätko. 


Najhoršia moderátorka na Markíze je tehotná: Ešte minulý týždeň predvádzala... Nikto si nič nevšimol!


No a pred tromi týždňami nastal deň D. Dcérka Leah sa na svet vypýtala predčasne - o 3 týždne skôr. A o Jitke zrazu nebolo vôbec počuť. Na sociálnej sieti sa odmlčala a mnohí sa o blondínku začali báť. Dokonca jej začali písať správy, či sú v poriadku. Na to, našťastie, reagovala, že áno, len pri bábätku nemá dostatok času. 

Najhoršia moderátorka na Markíze:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram J.N.)

Ale v týchto dňoch si ho našla a so svojimi fanúšikmi sa podelila o video, ktoré zachytáva nielen priebeh celého jej tehotenstva, ale aj prvé sekundy po narodení dcérky. V nahrávke počuť detský plač aj dojaté hlasy šťastných rodičov. Gratulujeme!

Viac o téme: Jitka Nováčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu