Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zaočkovaná Cibulková už dovolenkuje: FOTO Z omylu to dotiahla na Maledivy!

Už oddychujú v exotickom raji! Zobraziť galériu (4)
Už oddychujú v exotickom raji! (Zdroj: Instagram.com/domicibulkova)

BRATISLAVA - Neuplynuli ani dva mesiace odvtedy, čo slovenskú verejnosť šokovala správa, že Dominika Cibulková (31) i jej manžel Michal Navara boli prednostne zaočkovaní proti novému koronavírusu. Na bývalú tenisovú hviezdu sa zniesla obrovská vlnka kritiky, aká v jej kariére nemala obdobu. A športovkyňa musela pykať.

Slováci sa začali búriť a Dominike adresovali výzvy v znení, že keďže v zozname vzala miesto niektorému zo zdravotníkov, mala by im ísť pomáhať do prvej línie. Cibulková sa niekoľkokrát ospravedlnila a čo mnohých prekvapilo, naozaj sklopila uši a prihlásila sa ako dobrovoľník do nemocnice. Tam však veľmi nezahviezdila. Jej šichta na testovaní na bratislavských Kramároch bola len jednorazová. 

Galéria: Dominika Cibulková vypomáha pri testovaní

Pomoc pri testovaní bola jednorazová
Zobraziť galériu (4)
Pomoc pri testovaní bola jednorazová  (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Dominika sa totiž vyjadrila, že prioritou je pre ňu synček Jakubko, ktorého stále dojčí. V deň Cibulkovej brigády sa o neho staral jeho otec Michal Navara, ten však ako dobrovoľník na testovanie nešiel pomáhať ani neskôr. A kým do nemocnice ho to po celý čas očividne veľmi nelákalo, o dovolenke sa to už povedať nedá. Po druhej dávky vakcíny si už aj s manželkou Dominikou a synčekom veselo užívajú na exotických Maledivách. 

Aktuálne sú už obaja chránení, a tak sa ich pri návrate nebudú týkať ani prísnejšie opatrenia. Na rozdiel od ľudí, ktorí na svoje očkovanie ešte stále trpezlivo čakajú. Tak snáď si spoločnú dovolenku naplno užijú. Zdravotníci, ktorých predbehli a ktorým ako satisfakciu Dominika poskytla niekoľkohodinovú výpomoc s administratívou, na vylihovanie na pláži momentálne veľmi čas nemajú...

Viac o téme: DovolenkaTestovanieVakcínaDominika CibulkováMichal Navara
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu